Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le sok nő hogy a nagy pénisz több élveuetet nyújt neki?
Nagy szerszám az igazi! A lányok sosem vallanák be ezt nyilvánosan, de nekem azért megsúgták... 😊😊😊
18/4,5 az enyém.
Nekem naggyal eddig sose volt jó
26N
Ugy latom, a magyar atlag kisebb, es nagyon olyasmit ertunk, ami meg mindig elegge normalis felso hatara.
Azert a nagyon nagy, es meg mindig nem a mutans, azt meg szajjal se lehet... az igenis faj es kenyelmetlen. Plane parkapcsolatban rendszeresen.
En csak nem naggyal engedem pl a kutyapozt. Nekem nem fogja soha senki levegovel telepumpalni a feszes puncimat, hogy utana baromi hulyen erezzem magam.
Bizonyos pozok, hevesseg nekem nagyobb meretnel fajdalmat okozott.
A sikosito nem old meg mindent.
Szoval a vizualis izgalmon kivul szerintem az atlagos meret a legidealisabb a tobbsegnek.
# 15
az előző pasimnak 18 centis volt de fájt, a mostaninak 15 és tökéletes.
Hogy kicsit kekeckedjek: Nem hazudnak, csak az eltérő kategorizálás okozza a zavart. Nekik a nagy a 25+ cm, az átlagos pedig a 18 cm.😉
Férfiaknál az átlagos 13-15 cm, a nagy a 18 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!