Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan mennék el máshoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan mennék el máshoz azért amit otthon nem kapok meg?

Figyelt kérdés
A férjem kijelentette,hogyha nem engedem seggbe akkor én se várjam el,hogy kinyaljon(eddig se tette meg). Nekem így nem okoz kielégülést az együttlét.
2020. jan. 30. 09:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
És meg nem váltál el???
2020. jan. 30. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy?
2020. jan. 30. 09:28
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
Titokban járj félre! Jó kis kaland lesz, tapasztalatból mondom! L 25
2020. jan. 30. 09:29
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Én azt csodálom, hogy összeházasodtatok.
2020. jan. 30. 09:32
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
Az nem opció, hogy se kinyalás, se seggbekuki, hanem a szex hagyományos módját űzitek?
2020. jan. 30. 09:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Össze sem házasodtam volna olyan pasival, aki nem nyal. Jó nagy hülye voltál, már bocs. Vagy megcsalod, vagy szenvedsz ebben a házasságban. Csak okosan.

26/N

2020. jan. 30. 09:36
 7/21 anonim ***** válasza:
23%
De miért nem engeded seggbe?? :O
2020. jan. 30. 09:41
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan a kettő nem ugyan az hiszen a férjed kielégül, te viszont nem. Ennek ellenére ha csak tényszerűen nézzük, akkor lenne jogos, ha a férjed is elmehetne mást seggbedugni.

Ha viszont azt vesszük hogy neked is pont ugyan úgy jogod van a kielégítő szexhez akkor viszont szerintem lényegtelen hogy jogos-e vagy sem.

Amikor már valamelyik fél a megcsaláson gondolkodik, annak a kapcsolatnak kb már úgyis mindegy.

F

2020. jan. 30. 09:45
 9/21 anonim ***** válasza:
38%

Nő vagy. Legyél egy kicsit okosabb nálunk férfiaknál. Menj bele a játékba. Mondd neki, hogy engeded, de félsz, hogy fájni fog. De ezt olyankor mondd, amikor nincs lehetőség, hogy azonnal szeretkezzetek.

Szóval tegyük fel a nap végén oda kerülne a sor, hogy már elkezdődne az anális közösülés.Amikor már érzed, hogy picit elkezdi behelyezni a nemiszervét, kezdj el sikítani. Játssz rá. Mondd, hogy borzalmasan fáj, játszd el a nagy halált. Ha ezen nem esik meg a szíve, ha ezt nem érti meg, hogy neked ez ennyire fáj, ha ekkor nem mondja, hogy jól van ne erőltessük, s emiatt nem elégítene ki... akkor jogosan csalnád meg, vagy válnál el tőle. Nem férfi az olyan aki fájdalmat szeretne okozni egy nőnek.

Sokszor mi makacs férfiak, vagyis a többségünk, ha a fejébe vesz valamit és nem kapja meg képes csacsiságokat mondani, esetleg enyhe zsarolással jönni. Lehet csak úgy mondta, hogy hátha meggondolod magad.

Mielőtt azt a kis cselt alkalmaznád, melyet leírtam, mindenesetre üljetek le, s beszéljetek erről. Mondd, hogy te nagyon nem szeretnéd és félsz tőle, viszont mivel eddig sem kényeztetett téged orálisan, így nem okoz kielégülést és tegye meg érted, ha szeret.

Ha nem, akkor jöhet amit leírtam, persze megegyezés után, hogyha nem jön össze az anál akkor is kinyal téged.

Remélem megoldódik a problémád.

Maradok tisztelettel. K-mester.

2020. jan. 30. 09:45
 10/21 anonim ***** válasza:
72%

Ha ilyen paraszt, akkor jogos.

Én szívesen kinyallak viszonzás nélkül

2020. jan. 30. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!