Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elektro erényövről vélemények?
Szeretném bezárni magam ezért elkezdtem erényöv típusokat nézni. Meg is találtam egy kicsi acélt meg egy elektrósat amik tetszettek. Az elektrósnak már a gondolata is felizgat, ez ugye abból áll, hogy a kukac be van zárva az erényövbe és a merevedése gátolva van, de az elektródák állítható erősségű árammal stimulálják és ezért folyamatosan fel akarna állni.
Leginkább ami érdekel, hogy mik a hosszú távú tapasztalatok egy ilyen elektro erényöv viselésével, nincs e hátrányos hatása (áram stb.), nem leszel e immunis az áram stimulálásra később...
úgy láttam a hirdető honlapján, hogy az elektróshoz tartozik egy távirányító, rajta három erősségű árammal, ezek kb mennyire erősek, tehát a legnagyobb erősségű lehet már nem is stimulálás hanem sokk erősségű? :)
Szerintem mindegyik kellemetlen, csak különböző mértékben, folyamatosan nem tudnád magad sokkolni.
Láttam olyat a neten amihez elektródák és egy vibramotor is volt, jutalmazni az utóbbival lehet, bár sok kis rezgetés merevedéshez vezet amit csak a ketrec vagy a következő áramütés tart kordában.
biztos, hogy az elektródák nem a sokkolás, hanem az állandó stimuláció miatt vannak beépítve?
szerintem ez sokkal inkább amolyan büntető-sokkolás mint a kutyáknál szerű feature, mint élvezeti..
Sajnos kinyírja a sokkolással lassan a működőképességet és egy éven belül észrevehető működési zavarokat okoz.
Akár húszon valahány évesen is csak döglött sikló lesz.
Az elektrosokk kis izomcsoportokat tesz működésképtelenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!