Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcraelvezes, velemenyek/tapasztalatok?
Annak ellenere, hogy nem panaszkodom a szex teren meg sosem csinaltam senkivel. Szeretik a lanyok,milyen tapasztalataik vannak vele?
Legutobbi baratnom
Hallani sem akart rola, de azelotti benne lett volna de nem kerult ra sor.
Engem most kezdett el izgatni a dolog ugy igazan.
én csak prostiknál csináltam ezt, nyilván akik vállalják nem ellenkeztek
látványra jó dolog, főleg mint pl. nekem akik több anyagot tudnak produkálni de kb semmi több
nőket nem hinném hogy izgatná, még a nem hivatasásot se.
Max. a barátjuk miatt vállalják.
meg macerás ha hajba belemegy
Szájbaélvezés jobb
Koszonom a valaszokat!
Lanyok valaszaira is kivancsi volnek!:)
Szia, az én barátom szeret az arcomra elmenni, nemtudom miért neki ez jó.
Nekem nem esik nehezemre, le kell mosni utána annyi szóval általában benne vagyok,egyszer ment bele a szemembe ahogy kinyitottam hát.. egy jó fél óráig vörös volt, fájt és lüktetett az egyik szemem de egyébként nincs problémám vele :D
Arca mehet, hajra nem.
Nem kerek privit.
A magyar nők jó része irtó prűd. Sem ezt, sem az anált, vagy a lenyelést nem szeretik. Ha találsz olyat, akinél ez alapból nem tabu fogni kell.
A páromat nevelgetnem kellett, hogy legyen arcra, vagy nyelje le. De mivel az anált nem engedi, és az előbbiekre megint húzza a száját újabban, ezért már jó párszot megcsaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!