Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgatnak az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatnak az ilyen lányok? 19/F

Figyelt kérdés
Alapvetöen lányoknál nekem a sportos testalkat jön be, viszont felizgatni nagyon fel tud egy kifejezetten ducibb vagy molett testü lány is. Sôt, nem csak fel tud izgatni, egyenesen vágyom is rá hogy kipróbálhassam egy ilyen lánnyal. Egy ducibb lány szexuálisan még jobban fel tud izgatni mint egy sportos, holott egyébként az utóbbi az ideálom. Miért lehet ez?
2020. jan. 29. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom, mert még olyat nem patkoltál meg! 🤔

33/F

2020. jan. 29. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert még sosem voltál nővel, és bárkire felizgulsz.
2020. jan. 29. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Még szûz vagyok szoval meg semmilyet 😅
2020. jan. 29. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Hat akkir oylan az ideálod
2020. jan. 29. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Elvileg evolúciós oka van.
2020. jan. 29. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert 19 éves vagy, szűz és lekúrnál kb mindenkit. Amúgy komolyra fordítva a szót, a ducibb lányok között is van baromi vonzó kisugárzású, akikkel előbb jönnék össze, mint néhány normál testalkatúval, pedig azok az ideáljaim (mármint a vékony, de formás, nem pálcika csajok).
2020. jan. 29. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!