Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira mondja mindenki hogy a lányok így meg úgy szeretik a magas fiúkat, de én meg lehet hogy túl magas vagyok a több mint két méteremmel és azért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 14:19
1/10 anonim válasza:
azert nincs, mert csunya vagy 🤣
2/10 A kérdező kommentje:
Lehet ez már ijesztő a lányok számára 😕
2020. jan. 29. 14:20
3/10 anonim válasza:
Szerintem a csajok szeretik a magasabb palikat, de☝️ugye nem mindegy, az arc sem.
Tehát...
Ha egy nőnek választania kéne, hogy egy magas férfi, de nem túl jóképű, vagy átlagos magas kb 172-176 magas, de rohadt jóképű, akkor szerintem a második opció kéne minden csajnak.
33/F
5/10 anonim válasza:
Igen, minden lány kizárólag a cm alapján választ, abszolut semmilyen más összetevője nincs a dolognak.
6/10 anonim válasza:
Nem a magasság a fő szempont, viszont ez hozzám képest óriás lenne.
7/10 anonim válasza:
Én pl imádnam, mert 180cm magas vagyok, és imádom, ha egy pasi végre magasabb nálam, esetleg magassarkut is fel tudok venni mellé. De abban igazuk van az előttem válaszoloknak, nem csak ez a lényeg, mondjuk nálam minimum velem egy magasságú legyen, mert nagyon feszelyez, ha alacsonyabb egy pasi.
8/10 anonim válasza:
Nem minden a magasság. Kell egy jó kisugárzás is!
És igen, szerintem egy plusz előny, ha egy férfi magas.
Èn is magas làny vagyok, és jó érzés ha végre egy férfi magasabb mint én.
9/10 anonim válasza:
Távolról nem csak egy magasság vagy. Millió egy külső illetve belső dolog van még ami sokkal jobban számít.
10/10 anonim válasza:
Szeretjük ha magas egy pasi, de nem ez az elsődleges szempont, hanem a személyisége. Ha nem jön össze semmi, ne a külsődben keresd a hibát, mert mindenkinek más tetszik, mindenki bejön valakinek. Viszont van olyan személyiség akit mindenki kerül. Például a nagyon negatív emberek ilyenek, akik mindig keseregnek valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!