Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek tetszene egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tetszene egy nagyon dús szőrzetű pénisz? Ami természetesen ápolt!

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú, dús szőrzet, golyók viszont csupaszok.
2020. jan. 28. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A golyóidat borotválod? Vagy hogy? Mert én is dús szőrzetű vagyok, de nekem a zacskóm is, combom is, fenekem is az.
2020. jan. 28. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
10%

A nőknek nagy szerszám kell, nem dús szőrzet.

18/4,5 az enyém.

2020. jan. 28. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz h a nőknek csak a farok gazdája kell - hiába jóarc a srác, meg bejön - ha a szőrzete dzsungel. Engem nagyon taszít. Az tetszik, ha nagyon rövidre van nyírva.
2020. jan. 28. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nagyon taszít a szőr.

Ha nem is borotválva, de trimmelve sokkal vonzóbb.

2020. jan. 28. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez olyan, hogy most itt egyértelmű többségben vannak a szőrellenesek, másik kérdésnél meg 10-ből 9 lány azt írja, hogy egy férfi legyen szőrös, a borotvált farok kisfiús.

Mi ebből a tanulság? A világon mindig minden kiegyenlítődik.

2020. jan. 28. 14:56
 16/16 Lachesys ***** válasza:
29%
a tobbseg nem szorellenes, csak nem 5 centis gondor szort akar az arcaba. az igenyesen karbantartott trimmelt szor oke, nem kell csupasznak lenni, de legyunk mar ennyire igenyesek h ne tunjon el a no feje egy bokorban mikor szop! jesus
2020. jan. 28. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!