Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méret kérdés valóban csak a férfiak tévképzete lenne?
Minden férfi azt gondolja hogy a nőknek a nagy kell...
Nekem 12 cm és elég karcsú is eddig mindig tartós hosszú kapcsolataim voltak és bizony a szex jó volt mindig a nő akarta az együtt létet..
Na persze.
Már középiskolában is napi szinten téma volt a lányok között, hogy melyik fiúé mekkora lehet.
És igen, szoktak szakítani (vagy eleve össze sem jönni) férfiakkal a méretük miatt, legfeljebb ezt nyíltan nem mondják a szemükbe, nehogy megsértsék.
Lehetett itt a gyk-n is olvasni nem egy ilyen sztorit, hogy 3 hónap együtt járás után megtörtént az első szex, másnap szakított a csaj mert a gyereknek 11 cm volt stb.
Sőt, gyakran a 13-14 centikre is panaszkodnak, hogy nem tudnak elmenni, persze a nagyobb méretű exekkel ez nem volt probléma.
Mellesleg egy szexuálpszichológiai felmérésben kiderül, hogy a magukat frigidnek gondoló nők 2/3-áról kiderült hogy nem is az, miután nagyobb mérettel dugták meg.
Majd kétszáz szexpartner és legalább háromezer internetes chatparner után azt tudom mondani: A nők igencsak nagy hányadát sajnos igencsak érdekli a méret. Jó ideig hasraütés szerűen 13-13,5cm et adtam meg ha arra került szó. A legtöbb esetben itt véget is ért az érdemi beszélgetés. (Kortól,tapasztalattól, szexuális aktivitástól függetlenül) Az elmúlt húsz évben szépen lassan sikerült rápörögniük a csajoknak is erre a kérdésre. Kamasz koromban soha nem hallottam vissza senkitől, hogy kicsi méretem lenne-pedid eléggé későnérő voltam ebben a témában.
Lehet szépíteni a dolgokat,de annak a korosztálynak akik nem tanulták meg kezelni a hüvelyi izmaikat,a lányai sem lesznek különbözőek. Szerencsére,van néhány olyan nő akinek 20centinél kisebb vibrátora van,vagy inkább a pasi esztétikája a fontosabb 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!