Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kipróbálni a szexet egy kis méretű férfival?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nagyon mondja hogy 9 cm a mérete erektáltan de ez olyan kincs amivel annyira csúcsra tud majd juttatni engem mint egy nagy mérettel rendelkező sem, mert hogy van egy olyan technikája ezzel a kis méretével.
Nem nagyon esetem a pasi, de baromi kíváncsi vagyok mit tudna produkálni.. Érdemes kipróbálni?
A hiányzó centiket önbizalommal pótolja. Jobb mintha siránkozna.
Két eset lehetséges:
1. Csak addig nagy a szája amig le nem húzod a bugyid.
2. Tényleg tud valamit és nagyon kellemesen meglepődsz.
F
2020. jan. 28. 10:00
12/28 xKakashix válasza:
legalább van önbizalma a csávónak, de csak azért lefeküdni vele mert kíváncsi vagy rá, hogy mit tudna nyújtani... hát nem tudom döntsd el te, ha neked ez belefér hajrá, de 9cm tényleg nem nagy, ha csak nincs varázs nyelve és ujjai nem tudom mit tudna nyújtani :D
2020. jan. 28. 10:25
13/28 A kérdező kommentje:
12. Erre vagyok én is kíváncsi... Valami technikát mondott szerszámával
2020. jan. 28. 10:27
14/28 orton válasza:
Tuti nincs semmi technika :D De ha van is ...
Szóval szerintem próbáld ki, ha kicsi is és létezik a technika, legalább egy későbbi nagy szerelmednek akinek esetleg kisebb lesz, megtaníthatod a technikát te.
Ugyanitt: én is csúnya vagyok, van rajtam 8kg plusz, csak 172 centi vagyok és csak 15,5cm a farkam, viszont análisan a csúcsra tudlak juttatni 2-3x pár percen belül.
2020. jan. 28. 10:37
15/28 xKakashix válasza:
én is kíváncsi lennék, hogy csak a szerszámával mit tudna... de hát ekkorával már eleve egy csomó póz kilőve... enyim 17cm és még ezt sem tartom különösen nagynak
2020. jan. 28. 10:40
16/28 anonim válasza:
Pár hónapja még azt írtam itt, hogy nekem mindegy a méret, ha 10 felett és 20 alatt van, mert engem más tulajdonságok hoznak lázba egy szerszámon. De azóta volt szerencsém szexelni egy saját bevallása szerint 8,5 centivel rendelkező pasival (nem tudtam, hogy ekkora van neki, a sportos teste és a sármos arca nagyon bejött, és – nincs jobb szó rá – dugni akartam vele). És úgy megcsinált, hogy első alkalommal 3-szor mentem el, valami észtvesztően dolgozott a kis farkincájával, mondhatnám, hogy fogalmam sincs, mit, hol és hogyan talált ennyire telibe, de nyilván a G-pontomat izgatta folyamatosan. Annyira jó volt, hogy aztán még egyszer csináltuk, akkor 5 orgazmusig bírtam, aztán kinyiffantam. Amúgy érdekes volt, hogy sok ondója volt, és nagyon nagy erővel, messzire is lőtte. Aztán hazautazott, és többet nem találkoztunk.:D
2020. jan. 28. 10:44
17/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, tudnod kell, hogy a nagy szerszám az igazi. Az én méretem: 18/4,5.
2020. jan. 28. 10:45
18/28 anonim válasza:
Ha jól tudom a G-pont 8cm körül van, szóval tudhat olyan technikát amivel azt izgatja.
2020. jan. 28. 11:34
19/28 anonim válasza:
A masztival is és a nyalással is a csúcsra lehet jutni vagy juttatni a nőt.
Akkor egy kis fütyivel miért ne lehetne, ha valóban olyan, nem csak kamu duma.
2020. jan. 28. 11:34
20/28 anonim válasza:
Általában azok a leggyengébbek az ágyban akik a legnagyobb ásznak sztárolják magukat. Ettől még ha neked tetszik a pasi és izgatja a fantáziád akkor rajta, miért ne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!