Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki nem nézne rossz szemmel egy olyan fiúra akinek nem volt barátnője 24 évesen sem?
Csak telnek az évek, többször feladatam már, de újból próbálkoztam. De szerintem egy lány sem illik hozzám. Pedig szerintem normális vagyok, nyugodt természetű vagyok, de nem unalmas.
Nem vagyok kövér, meg ilyen unszimpatikus kinezetű sem. Szerintem teljesen átlagos vagyok. De a lányoknál semmi sikerem nincs és nem is volt eddig.
Azért nem néznék rossz szemmel senkire mert még tapasztalatlan, ez nem egy verseny.
Az viszont taszít amikor egy pasinak nincs önbecsülése, amikor elesik és ott marad a padlón, a gondjaiban dagonyázik ahelyett hogy felállna és leporolná magát.
A határozottság a kulcs, mert kell hogy felnézhessünk rátok.
Lányom Apja velem vesztette el a szüzességét 24 évesen .. Ne parázz
26N
Nyugodj meg! Mindegyik mosolyogni fog rád amikor megtudja. Sőt! Lesz olyan aki azonnal lefekszik......a földre röhögni.
Vagy egy kicsit sokat gondolsz magadról, vagy keveset a nőkről, vagy nem próbálkozol igazán komolyan.
Mégis? Hogy bírtad ki dugás nélkül a legjobb éveidet?
Én 26 évesen vesztettem el. Nem bántam meg semmit.
Másokkal és nőkkel való kommunikációért nézz utána: Corey Wayne. Könyve is olcsó, de sok hasznos videó is vann youtube-n ingyen. Nem pick up artist bohóckodás. Inkább pszichológia és kommunikáció, tárgyalástechnika. Nagyon sokat számít, kapcsolatteremtés emberi lényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!