Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem jobban tetszik a szőrös punci? 😋
Mindenki a szőrtelenért van odáig de szerintem a szőrös izgatóbb. Jó persze ha az lány akit megszeretek és csupasz neki akkor nem fogom őt visszautasítani emiatt.
23f
Nekünk nem baj!
Mondjuk én aki imádok puncit nyalni, nekem ez miatt zavaró a szőr, meg szerintem szebb a csupasz, a picit borostás, és a fazonos.
De ugye nem vagyunk egyformák.
33/F
Na tesó te legalább normálisan állsz hozzá - nevezetesen, hogy úgy tetszik a lány ahogy van akár szőrös akár csupi.
Amúgy nem vagy egyedül sok férfi van aki a fazont / természetest szereti. Kinek a pap, kinek a papné :)
Nekem volt egy olyan bnőm, akinek iszonyú szőrös volt, hatalmas kiterjedésű, egészen a combja közepéig, hasán is vastag csík, neten sem láttam még szőrösebbet.
De mivel szerelmes voltam belé és jó volt vele, így nem érdekelt a sok szőr. Nem is mondtam neki h szedje le, csak nyáron szedte a bikinivonalig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!