Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt a gyakorin hány ember aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a gyakorin hány ember aki körülmetét? Miért kellett? Megvagytok elégedve vele? Hány évesen történt?

Figyelt kérdés

2020. jan. 26. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

9es: a pénisz méretét is kötelezően meg kéne adni az lenne a tuti.

Egyébként én nem vagyok és nem is hallottam még róla hogy Magyarországon van ember aki igen ( csak itt a gyakorin értesültem róla)

2020. szept. 19. 01:49
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
én metélt vagyok, de nincs semmi gondom vele.
2020. szept. 19. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Éñ lány vagyok,sokkal jobb a szex egy metélt farokkal..
2020. szept. 19. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Én nem vagyok körül vágva. És kizárt, hogy az legyek. Szerintem, azon kívül ha tényleg muszáj

( szűkület ) értelmetlen. Ráadásul sokaknak rettenet csúnyán gyógyul be.... Én jobban érzem vele együtt magam, mint nélküle. Az, hogy szexben mit takar, az esztétikai gond lehet. Aki szeretne orál szexet de rondán összeforrt vesszője van, az nem sokat fog kapni. Magyarul, lehet negatív hatása is.

2020. nov. 4. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!