Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van közös perverziótok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közös perverziótok a pároddal?

Figyelt kérdés
Ami nagyban eltér az átlagostól és azelőtt senkivel nem tudtátok kiélni. Mi az?

2020. jan. 26. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Közös maszti. Én vibrátorral izgatom magam ő fölém térdel és kézzel veri magának én rásegítek a számmal és heréit izgatom ,majd mielőtt elélvezne a számba rakja farkát és ott élvez el. ilyenkor mindketten nagyokat élvezünk.
2020. jún. 2. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerencsések azok az emberek, ha mindkét félnek hasonló az elképzelése,és ki tudják élni egymással.Nekem túl "normális " nők jutottak ,akik csakis a hagyományos dolgokat kedvelték, semmi mást.Még beszéd szintjén sem volt kíváncsi egy nő semmire sem. Azt csak feltételezem, hogy van olyan nő, aki szintén így járt, és így éli le az életét,mint én. Hát nem egyszerű az biztos.
aug. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!