Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bájos arc esetén kevésbé lényeges az alkat, bombázó alkat esetén, kevésbé lényeges, hogy szép legyen az arca?
Egyértelműen az arc a fontosabb.
Fontosabb,hogy a szemébe tudjak nézni szex közben, minthogy akármi mására.
Festőművész vagyok, akit vonzanak a kerekded formák, azaz a molett nők. Nálam is a vonzó arc, a tekintet számít elsősorban. Természetesen, az összkép mindig fontos! Ápolt, igényes, nőies, ha pedig kisugárzása is van, akkor az alkat kevésbé lényeges szempont. Én a természetességet emelném még ki a kérdésben. Járhat valaki fitnesz terembe, elvadultan sportolhat, plasztikáztathatja magát, szilikon, botox, ezer kiló smink, műhaj, stb... soha nem éri el azt a szépséget, amit egy természetes nőies hölgy nyújthat.
(Ne értsétek félre, nem vagyok a sportolás ellenzője, csupán a szélsőséges megnyilvánulását nem állhatom. A tartalom és érték nélküli külsőségekre koncentrálókat.)
Ne felejtsük el, még az életkort sem! Egy középkorú vagy idős ember is lehet vonzó, megnyerő, megkapó.
Kedves kérdező! Csak nem schobert norbi téma kapcsán írtad ki ezt a kérdést? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!