Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek vonzó az ilyen alkat?
Figyelt kérdés
Magas, de vékony alkatú fiú vagyok, lesz olyan aki vonzónak fog engem találni? Próbálok tenni ellene, de nem nagyon tudok hízni. Már elmúltam 20 éves és, 190 cm és 75 kiló vagyok.
Vannak lányok akiknek tetszik az ilyen alkat?
2019. nov. 16. 21:45
2/13 anonim válasza:
Így paraméterek alapján (már amennyire bmi-index van a fejemben) nincs veled gond.
De ha adhatok tippet, járj le a terembe és kérj tippet a testépítősrácoktól tömegesítésre. Nem kötelező neked is két ajtós szekrénynek lenned, de pár kilót biztos fel tudsz szedni tippek alapján.
3/13 anonim válasza:
Én például kifejezetten a vékony fiúkat szeretem, izgatóak:)
5/13 anonim válasza:
Igen vannak ilyen lányok. Nekem jobban bejön ha a pasi nem olyan vékony, és izmos is.
6/13 anonim válasza:
Nekem ez nagyon nem jön be, iszonyat vékony vagy, ez már nem az anorexiához sorolható?
7/13 A kérdező kommentje:
Azért szerintem az anorexiától ez távol van. Kb ilyen alkatom van mint neki:
2019. nov. 16. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!