Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak nem rossz egész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nem rossz egész életükben, hogy gyakran felàll nekik, és folyamatosan üríteni kell?

Figyelt kérdés

X naponta ürìteni kell, feláll ha valami izgatóra gondolnak. Ha nincs szex jó ideig akkor hogy lehet így bírni?

Nőként ha nem elégítem ki magam, vagy nincs szex pár hétig akkor sincs probléma,vagy kènyszer.

2020. jan. 25. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Te honnan veszel ilyen baromságokat? Egyaltalan nem muszály üríteni,kijön az magátol is:D
2020. jan. 25. 13:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki, aki fogyatékosnak nevez. Fiatal vagyok, kìváncsi voltam, mivel ez egy anonim oldal. Hihetetlen amilyen rosszindulat van itt :(
2020. jan. 25. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom a kérdező azt hiszi, olyan mint egy tartály, ami feláll ha megtelik és ki kell üríteni.
2020. jan. 25. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem szenvedés, hanem öröm és élvezet forrása. Akkor is így volt, amikor éveken át egyedül voltam. Már egy sima felizgulás is kellemes érzés, még akkor is, ha nem lesz belőle semmi.
2020. jan. 25. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Aki lepontozott az hallott már spontán magömlésről? Ha nem üríted ki magadnak,akkor egy idő utan kiürül az magától is,tehát az sem baj ha valaki egész életeben nem maszturbál. Persze a jó szexuális élethez az önkielégítés is hozzátartozik.
2020. jan. 25. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
Miért lenne rossz? Olyankor fogok egy ilyen lányt mint te, beleürítem és pááá.
2020. jan. 25. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem rossz. Az a jo ha felall mert tudod, hogy egeszseges vagy. Kicsapni meg nem kell azonnal, lehet szeretkezni kesobb vagy hokizni.
2020. aug. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!