Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy még sosem okozott orgazmust?
10-es, próbálok rásegíteni, de nagyrészt misszionáriusban csináljuk, és nem fér oda a kezem.
Nem tudom, mit kellene neki éreznie. Nem szólt eddig. Néha kezdtem belejönni, de akkor meg elment, és nem akarja tovább csinálni, mert kifárad. Azt se tudom, hogy velem van-e a gond, vagy a méretével. Nem tudom, hogy mennyire számítana, ha nagyobb, vastagabb lenne. Ha benedvesedek, utána kevésbé érzem. Próbálom megtalálni a megfelelő pózt, ami mindkettőnknek jó.
Én ugyanígy voltam, 4 éves kapcsolat, első kapcsolat, első szex stb. Vártam hátha jobb lesz, orgazmus stb., együtt megtanulunk mindent. Nem lett! Szakítottunk, aztán együtt voltam egy másik sráccal, hát ég és a föld, utána azon gondolkodtam végig, hogy nem szakítottam előbb. Nem akart pózokat kipróbálni, állandóan misszionárius csak, kevés szexre volt igénye (heti 2 max) és ennyi. Tudom, hogy szereted (én is így voltam) de azt tanácsolom, hogy járj nyitott szemmel. Nem illetek össze szexuálisan, nem leszel boldog és sem voltam az. Elmondhatod, hogy neked mire van igényed de megváltoztatni nem fogod őt tudni. Ő vagy aszexuális vagy tényleg ilyen kevésre van igénye és ingerszegény (ettől lehet még jó ember), de te pedig szexuálisan többre vàgysz. Meg lehet próbálni beszélni de eltérőek vagytok szexualitás terén. Erre én is 4 év után jöttem rá, még szerencse, hogy nem későn.
27 N
Nahát!Speciel én szeretem,amikor látom,hogy élvezi.Minden apró rezdülésre érzékeny vagyok.És nem értem,hogy a fenébe nem veszi észre,hogy neked nem volt jó!
Ez az egyik.
Persze meg lehet játszani,de csak szólok,hogy aki ott van ,az elöbb utóbb megérzi,hogy színészkedés megy!!Az meg nagyon lelombozó tud lenni!!
5évet vártál ezzel?
Ezt se értem.Azt se,hogy nem beszéltek,mert ez annak a jele.Nem beszéltek eleget,nem vagytok nyitottak egymás felé!
Egy biztos,ha tovább vársz,egyre rosszabb lesz,ezt mindenféleképp meg kell beszélni!!Én ezt tenném.Könnyű olyan dolgokat ideböffenteni,hogy akkor hagyd faképnél!!Aki igy gondolkodik,az más területen is ezt követi.A mentalitás:Cseréld le,ha gond van,jöhet a következő ugye!Na, az ilyen is szánalmas,és előbb-utóbb ugyanúgy jár majd valakivel,aki lecseréli!!Ideirtad,hogy értékes számodra,nahát akkor meg tegyél valamit érte.Legalább adj esélyt a dolognak.És ha végképp nem megy,akkor lépj csak tovább!Beszélj vele,ez tudna javítani a szexen.Pldául,hogy elmondod,neked mi a jó,hol ,hogy szeretnéd,hogy izgasson stb..Ez oda-vissza alapon kell,hogy működjön.Más út nincs!!
#15vok
És azt gondolom nem kell elmagyaráznom,hogy tálald,mit mondj!Nem kell ajtóstól a házba rontani!!Ha 5évet kibírtál,akkor ne az legyen,hogy félóra alatt a nyakába öntesz mindent,elvárva,hogy azonnal ,egy csapásra megoldódjon.És ne vádaskodj!!
Pldául nem feltétlen kell fejéhez vagdosni,hogy: "5év alatt egyszer se elégítettél ki",meghogy "csak kettőt tudsz?"Csak ennyire tellik?"
Stb..
Mi férfiak is érzékenyek vagyunk,annak ellenére,hogy ez nem mindig látszik.Főleg az ilyesmikre.
Légy taktikus.Szex közben,vagy meghitt beszélgetés közben vezesd rá..a dolgokra.
És ne félj olyan szavaktól,ami tűzbe hoz egy férfit.Szex közben is legyen komunikácio.Elég 1-2szó is..
15-16
Ő rendkívül zárkózott. Nekem ő az első, de én vagyok neki az egyetlen hosszútávú kapcsolata. És egyszer elmesélte, hogy az egyik exe a szakításkor mondta el, hogy ugyanaz volt a problémája, mint nekem. Azóta se mesélt erről, nagyon megbántották.
Néha próbálok vele komolyan, komoly dolgokról beszélni, de elvicceli. Nem tudom, hogy ez védekezés-e a részéről.
15# vok
Igen valószínű,hogy ez egy védekezés.
Nézd,nem kell itt semmit bizonyítania.
Szereted,ő is téged.
Senki se születik Casanovának,meg szexkirálynak.
Persze mindenki nagy lepedőakrobata ugye,ha erre terelődik a szó.
De ez csak szájtépés,duma.Ez nem igaz.Az első együttléteim rendre jó közepesek voltak.Sőt,volt hogy össze se jött..Hogy a fenébe ismerné az ember a másik testét,ugye.Kell hozzá idő.Nem mondom,hogy nem lehet olyan,h az első is szuper,de nem ez az általános.Persze itt is mindig elő kell adni a tökéletes mesét mindenkinek!:-)
Én se vagyok mai gyerek,és még most is van új a nap alatt.Ettöl szép a dolog.
Csak ezt elöször valahogy tudtára kéne adni.
Azért is ritka az együttlét,mert fél,hogy nem jo a teljesítménye.Ezért ritkán,de megteszi,csakhogy le legyen tudva.
Ehelyett inkább új alapokra kéne helyezni az egészet.
És félrerakni a múltat,az előítéleteket.
Tudom,ez nem könnyű felaladt.
Legjobb ,ha fokozatosan kezdtek hozzá.
Pld nincs semmi elvárás,csak jól érezni magatokat.Nem kell szexelni se.Egy jó masszázs,simogatás,stb..esetleg orál..
A lényeg,h ne legyen elvárás.
És légy türelmes!Lehet,hogy hetek,hónapok kellenek hozzá,mire feloldódik.,
Hatvan evesen se kene igy lennie.
Ha pedig gyerekrol beszelsz, jo esetben innen vagy a negyvenen.
Ez nagyon nyomaszto! Akar depresszios, akar nem, a reakcioi is a boldogtalan elet zaloganak tunnek.
Meg nem keso. Valtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!