Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy még sosem okozott orgazmust?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, és ő az első párkapcsolatom. Azt hittem az elején, hogy majd idővel megváltozik a helyzet, hiszen tapasztalatlan voltam, viszont szeretjük egymást, de mindig ugyanaz megy. Nem akarom megbántani, tudom, hogy minden negatív dologra rosszul reagál. Azt se akarom, hogy ne legyen velem, mert így is havonta egy-két alkalommal szeretkezünk, ami nekem kevés, de neki mintha ez nem számítana annyira, pedig férfi. Nem olyan fiatal, ahogy én se, de én szeretnék sokat együtt lenni vele. Azt hittem, majd sokat "gyakorlunk", és akkor egyszercsak megtörténik a "csoda", de nem történt meg. Általában én csábítom el, különben sose szeretkeznénk. Azt hittem, a külsőm miatt van, de mindig azt mondja, hogy szép vagyok. Családot szeretne velem, de félek így leélni vele egy életet. Próbáltam kideríteni, hogy miért nem szeretkezünk többet, de folyton elhajt, hogy hülyeségeket beszélek, meg hogy ő kíván, és aztán telnek a hetek, és megint ugyanott tartunk. Szeretkezünk, néha kevés előjáték, ő elmegy egyszer-kétszer, és vége. Nem mertem neki bevallani, hogy sosem volt orgazmusom, nehogy még ez az egy-két alkalom még kevesebb legyen. Mert legalább ilyenkor érzem, hogy kíván.

2020. jan. 25. 11:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%

Hagyd a fenébe. Amikor élettársam volt, min 2 megvolt naponta!! Elvártam, ő is. Ez vicc kategória. Spanok vagyok, barátok, akik néha dugnak vagyis próbálkoznak. Mással nem is dugtál? Egyedül elmész? Ott b..sztad el, hogy megjátszod. Úgy gáz az egész ahogy van.

N28

2020. jan. 25. 11:12
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Ezt 5 év után megbeszélni akármliyen szépen is tálalod, nagyon necces

Nem értem, az olyan pasikat, akiknek lenne lehetősége, a nő akarná is, de neki meg nem kell

Le kell vele ülni beszélni, hogy neked nem jó

Elmondani, hogy hogy lenne jó, ha tudod hogy maganak hogy tudsz orgazmust okozni

Neki kéne figyelnie rád, hogy ki esik jól, mi nem

Nem te vagy a hibás

2020. jan. 25. 11:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el szerintem is, nem csak az orgazmus miatt lehet jó a szex.
2020. jan. 25. 11:14
 4/20 A kérdező kommentje:

N28

Nem voltam mással. Nem játszom meg, és sosem mondtam neki, hogy volt orgazmusom, bár nem is kérdezte. Próbálok mindig arra koncentrálni, hogy jó legyen az együttlét, attól függetlenül, hogy nincs orgazmusom.

De az is igaz, hogy nem érzem, hogy szenvedély lenne köztünk, ő nem az a típus, csak én.

Magamnak sikerül, bár nem tudja, hogy kényeztetem magam, és fel is vetettem neki, hogy akkor esetleg vennék egy vibrátort, de meg volt sértődve, hogy minek. És azt se értem, hogy pasi létére hogy bírja ki ilyen sokáig szex nélkül.

2020. jan. 25. 11:21
 5/20 Big Carlos válasza:

Őszintén !! .... ha nem tettszik neki keress mást mert csak megalkuvás lesz az életed ....

....mondjuk már így is úgy néz ki h az ....

2020. jan. 25. 11:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

" Nem játszom meg, és sosem mondtam neki, hogy volt orgazmusom, bár nem is kérdezte "

Ez a férfi téged nem szeret. Nem rajong érted. Az én párom báehol bármikor akármilyen fáradtan képes rám mászni. Nagyon elvárja, hogy orgazmusom legyen, azt mondja ilyenkor érzi igazán mennyire szeret.

Mindig megkérdezi, vokt e orgazmusom, jó volt e, közben is kérdezi, így jó e stb. 8 éve vagyunk együtt!

A te "párod" meg sem kérdezi?

Bármilyen nehéz is 5 év után, én kerek perec rá kérdeznék megpróbálnám megbeszélni. Ha nem partner a beszélgetésben akkor mehetne amerre lát.

Ne cseszd el az életed. 1 van és rövid!

23l

2020. jan. 25. 11:27
 7/20 A kérdező kommentje:

23l

Az orgazmust nem kérdezi meg. Közben kérdezi, hogy fáj-e, ha igen, óvatosan csinálja, míg jó nem lesz. Ebben a tekintetben törődik velem. Csak mikor először voltunk együtt, az előjáték volt egy óra, most meg öt perc.

2020. jan. 25. 11:32
 8/20 anonim ***** válasza:
5 perc előjáték? Az kevés? Akkor mondd neki... Én speciel azt szeretem, ha semmi nélkül berakja, punciba/popsiba, szó nélkül. Ha nem mondod, hogy mit akarsz, akkor honnan találja ki? Szex közben nem is beszéltek?
2020. jan. 25. 11:40
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk, inkább csókoljuk egymást, simogatjuk. Akkor szólok, ha nem jó valami. Én is azt érzem, hogy kevés. Mondtam neki, hogy több időt is szentelhetnénk egymásnak, azt mondta, jól van.
2020. jan. 25. 11:45
 10/20 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, egy férfi hogy nem tudja ha a nőnek nincs orgazmusa. Hiszen orgazmus alatt ritmikusan összehúzódik a hüvely. Ha benned van, ezt éreznie kéne. Ha sosem érzékel ilyet, nyilván nincs orgazmusod.

Segíts rá kézzel aktus közben. Ha pl fordítottan lovagolsz rajta, vagy csak simán, izgathatod kézzel a csiklód. Közben ha ki be jár benned a farka, plusz ingerelve van a csikló, szerintem esélyes lehet az orgazmus.

2020. jan. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!