Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, milyen esetben ragaszkodna mégishozzám?
Adott egy pasi , akibe belezúgtam , de nem vagyok naiv es tudom mire számithatok a részéröl .
Egy éve kollégám . Mostanában sokat irkált , es nem kertelt , hogy mit akart . En vettem a lapot de amikor konkret találkára kerult volna a sor es akkor csakis szexért , mindig kihátráltam , megijedtem .
Kulönbözö okokba kapaszkodtam . Ijesztö hogy csak úgy bumm egymasnak essünk , rég nem voltam senkivel .
Ma már nem irt . Azelött folyton egy hónapig . Ha igazan tetszenék , folytatná , vagy semmiképp ?
Nem ragaszkodik hozzád.
Te szerelmes vagy belé, ő meg akar d.gni, és ezt ki akarta használni. Ha nem hagyod magad, akkit majd keres mást. Nem tudom, miért kell hülyére venni a csávót meg magadat is.
Szexkapcsolathoz nem ragaszkodik. Úgy van vele, hogy megfektetne, de éppen a következő nő ugyanolyan jó lenne neki.
Aki csak szexet akar, az nem érez feléd semmit.
Mégis mit vársz? hülyíted, és utána lemondod a talit, mert beijedtél, és azt várod h teperjen utánad?
Te a pasi helyében tovább írkálnál?
Legyél vele őszinte, és mondd el neki, h te kívánod őt, csak kicsit félsz ettől az egésztől.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!