Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem elég jó egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem elég jó egy férfi beszélőkéje, örökre elfelejtheti a csajozást?

Figyelt kérdés

2020. jan. 24. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Nálam ugyanaz van, mint a 9-esnél, csak én vagyok a fiú. Lehet neked is olyan lány kell, akinek be nem áll a szája.
2020. jan. 24. 23:56
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
A gumibarátnőnek nem kell fizetni, hűséges, és a védekezéssel se lenne gond. Ráadásul ha pattog, akkor még le is lecsaphatod, és a szeme se rebben.
2020. márc. 13. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:

En rosszul vagyok a szofoso pasiktol. Hacsak jo beszeloken nem azt erted, hogy azt a keveset - lasd, vad-nyugati filmek - pontosan tudod, hogy kell mondani.

Magabiztossag, hitelesseg kell. Amugy az is jo volt, mikor a pasi azt mondta, tokre zavarban vagyok, mert... ahelyett, hogy megjatszotta volna magat.

A benazas zavaro. A benazva mumajerkedes, vagy benazva semmit kezdeni nem tudo.

2020. márc. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!