Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem elég jó egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem elég jó egy férfi beszélőkéje, örökre elfelejtheti a csajozást?

Figyelt kérdés

2020. jan. 24. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Örökre.
2020. jan. 24. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
dehogy,ott vannak még a külsőségek mint pld: a kocsik,pénz,fizikum,külső
2020. jan. 24. 21:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Na ja, mindenben 90-100%ot kell nyújtania egy férfinak megfelelési kényszerbe beleőrülve, különben élete végéig recskázhat és prostizhat.
2020. jan. 24. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Két év alatt kigyúrod magad,ha nem mocskosak a körmeid,és van elöl fogad;volánbérlettel is kergetni fognak a csajok😉
2020. jan. 24. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Örökre nem, de hogy akarsz megismerni valakit, hogy akarod lenyűgözni ha nem beszélgetsz vele?

Nem kell pörgő nyelvűnek lenni, de értelmesen kommunikálni igen.

2020. jan. 24. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A tettek is fontosak.
2020. jan. 24. 22:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Kigyúrtam magamat annyira, hogy néha még a kimondottan izmos testépítők is elismerően néznek rám, de a csajok nem jönnek maguktól hozzám letolt bugyival és nem is húznak magukhoz a kezemnél fogva. Azon kívül, hogy ők is megnéznek, az istenért sem akar több történni...
2020. jan. 24. 22:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, a tettek még fontosabbak is a megfelelő testalkatnál és jóképűségnél. Igaz, hogy magamtól ritkán megyek oda nőkhöz beszélgetni, de ha mégis úgy alakul, akkor a 40 évesekkel könnyebben találom meg a közös hangot.
2020. jan. 24. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Igazából az én barátom se beszél sokat, én meg egy dumagép vagyok mellette. Az első talin furcsa volt, féltem, hogy talán nem érdeklem. De azért rájöttem, hogy csak szimplán ilyen. Ne aggódj, majd jön az a lány, aki szeretni fog így is :)
2020. jan. 24. 22:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Majd azok az örömlányok biztosan szeretni fognak, akiknek fizetek egy rahedli pénzt...

Attól tartok, hogy más nőknél semmi esélyem nincs.

2020. jan. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!