Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos egy párkapcsolatban a szex? 20/f
Én a fiukkal ellentétben nem szeretek szexelni,ha lesz párom érte megteszem persze,de nekem az önkielégítés,orál sokkal jobban bejön, ha a lány csinálja nekem vagy én ő neki,vagy akár én magamnak...Ebből mennyi “konfliktusom” lehetne ha hosszútávon gondolkodom?
Nektek mennyi a szexuális igényetek kb?
Kort is irjatok légyszives..
Tudom,hogy velem “nem oke” valami,mert mindenki oda van érte,de miért olyan fontos ez?Néha tényleg jó,de nekem valahogy a perring dolgok jobban bejönnek.
Jó és kielégítő szex nélkül nincs jó kapcsolat. A szex nem kötelesség hanem örömforrás! Ha lesz olyan partnered akivel megtalálod benne a közös hangot akkor hidd el jobban fogod élvezni mint a recskázást. Az orál meg... na azt adni és kapni is jó, ha csak sz...patni akarsz és semmi más akkor az mondjuk tényleg nem lesz egy hosszú távú kapcsolat.
Szerinted a partnerednek nem lesznek igényei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!