Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos szex közben a hangok nőnek illetve férfinek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 10:34
1/13 anonim válasza:
Van, akinek fontos, másnak nem.
3/13 anonim válasza:
Nekem fontos imadom hallani ahogy a partnerem elvezi amit csinalok attol meg jobban begerjedek 😍😋. 26/L
4/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha a párom a fülembe súg valamit aktus közben, illetve ha hangos. Ő is imádja a hangom. Gyorsabban elmegy ha kiabálok. 😊
18/L
5/13 anonim válasza:
Nekem annyira nem, inkább az érzések, tapintások, simogatások. Nem mondom, én is szeretem hallani a szuszogást, zihálást, stb. De a művi sikítás meg ilyesmi már nem az én világom. 23L
6/13 anonim válasza:
Fontos, mert attól marad meg a merevség menet közben, ha hallok minél hangosabb nyögést. Persze ha nagyon hangos, akkor gyorsan elmegyek, de még mindig jobb, mintha nem lelankadna.
29F
7/13 anonim válasza:
Nagyon fontos! Fontos a folyamatos visszajelzés - mi jó, mi nem. Ha meg jó akkor meg pláne, izgatóak hat a partnerre. Ettől még nem kell 5 szólamú sikítást produkálni, de lehangoló ha csak fekszik valaki mint egy darab fa.
8/13 anonim válasza:
Nekem fontos. Abból tudom, hogy mennyire jó a partneremnek amit csinálok
10/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem hallani ahogy a partneremen hallom, hogy jó amit csinálok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!