Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem hiszem, hogy aszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszem, hogy aszexuális vagyok de nem szeretek szexelni, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon itkán kívánom, és akkor is inkább az önkielégítést. Férfival mindig csak addig érdekel (ez is kb évente egyszer) amikor először vagyunk együtt, utána fel se izgulok, nem leszek nedves. Nem gondolok a szexre, nem érzem szükségletnek. Most van egy nagyon jó kapcsoalatom, ahol hetente 3-4x legekszem a párommal, elélvezek jól telik de majdnem mindig kötelességnek érzem, megkönnyebbülök ha nem vagyok vele az ágyban. Mégis eddig vele a legjobb. Neki sajnos ez nem elég, szeretne többször is de azt én már szivességnek érzem a magam részéről. Nem vagyok rosszindulatú, orálisan kielégítem a heti 3-4 behatolásoson kívül de már egyre kevésébé szeretném. Normális ez? Mindig igy volt mit tegyek ? keressek olyat aki nem akar szexelni? 23/L én és 26F ő

2020. jan. 24. 12:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Nem lehet "meggyógyulni". Ez kb. olyan, mintha abból akarnál meggyógyulni, hogy nem szereted a palacsintát.
2020. jan. 27. 23:00
 12/13 A kérdező kommentje:
akkor hogy lehet így normális kapcsolatom? sose teszem majd boldoggá őket.
2020. jan. 27. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha két embernek bármilyen okból nem passzolnak össze a szexuális igényei, akkor két lehetséges megoldás van. Vagy megegyeztek valamilyen kompromisszumban, vagy mindketten kerestek olyan párt, aki jobban illik hozzátok ilyen téren. Azt én így idegenként nem tudom megmondani helyettetek, hogy nektek melyik lenne jobb, de az utolsó kommented alapján úgy tűnik, hogy te szakításban gondolkodsz.
2020. jan. 27. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!