Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem, hogy aszexuális vagyok de nem szeretek szexelni, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon itkán kívánom, és akkor is inkább az önkielégítést. Férfival mindig csak addig érdekel (ez is kb évente egyszer) amikor először vagyunk együtt, utána fel se izgulok, nem leszek nedves. Nem gondolok a szexre, nem érzem szükségletnek. Most van egy nagyon jó kapcsoalatom, ahol hetente 3-4x legekszem a párommal, elélvezek jól telik de majdnem mindig kötelességnek érzem, megkönnyebbülök ha nem vagyok vele az ágyban. Mégis eddig vele a legjobb. Neki sajnos ez nem elég, szeretne többször is de azt én már szivességnek érzem a magam részéről. Nem vagyok rosszindulatú, orálisan kielégítem a heti 3-4 behatolásoson kívül de már egyre kevésébé szeretném. Normális ez? Mindig igy volt mit tegyek ? keressek olyat aki nem akar szexelni? 23/L én és 26F ő2020. jan. 24. 12:29
2/13 anonim válasza:
Pedig a "nagyon ritkán kívánom", és a "mindig így volt" aszexualitásra utal. Hasonló beállítottságú társat érdemes keresni, különben komoly problémák lesznek.
3/13 anonim válasza:
Heti 3-4 szex, plusz ezen kívül lepippantod párszor? Ejha, ez nem kevés...
Mi lenne, ha heti 2x lennétek együtt? Minőségibb lenne, mindketten kívánnátok, nem éreznéd kötelességnek. Talán.
4/13 A kérdező kommentje:
Az önbizalmammal nincsen probléma, csak ez veszi el, hogy én nem vagyok kívánós. Ért már véget kapcsolatom emiatt, ezért igyekszem a jelenlegi páromnál kompenzálni, (ő nem érzi magát vonzónak a szememben ha nem kezdeményezek, és bizonytalan lesz ha elutasítom)
2020. jan. 24. 12:38
5/13 anonim válasza:
Akkor valóban esélyes hogy aszexuális vagy. Azt gondoltam hogy esetleg csak nincs önbizalmad, mert az a nőknél nagyon le tudja vinni a libidót, és olyankor szoktuk kötelességnek megélni a szexet.
6/13 anonim válasza:
A barátod felé lekommunikálod ezeket a dolgokat, vagy úgy tudja hogy minden oké és imádod az együttléteiteket?
7/13 A kérdező kommentje:
Kommunikálom felé, ő egészésges étvágyú. Ezért van orál amikor nem akarok szeexlni, mert igy jó neki.
2020. jan. 24. 13:01
8/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szürke-aszexuális vagy?
"A Gray Ace spektrumba azon emberek tartoznak, akik "nagyon ritkán, de tapasztalnak szexuális vonzalmat, vagy csak bizonyos körülmények között tapasztalják, vagy a szexuális vonzalom szintje elhanyagolható szintű". Sari Locker, a Teachers College of Columbia University szex-pedagógusa egy Mic interjún azt mondta, "A szürkeszexuálisok úgy érzik, hogy az aszexualitás és a tipikus szexuális érdeklődés közötti szürke területen helyezkednek el.""
9/13 A kérdező kommentje:
de, én is erre jutottam. Meglehet ebből gyógyulni?
2020. jan. 27. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!