Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(NŐKNEK) Szexelnél ezzel a férfival?
Sportos testalkatú, ápolt és kulturált a megjelenése. Nem túl jóképű viszont egyátalán nem csúnya. Kedves, segítőkész és nem nagyképű.
Paraméterei:
23 éves
175 cm magas
75 kg (testsúly)
14 cm hosszú pénisz
rövid barna haj és rövid szakáll
zöld szem
A választ indokoljátok és írjátok le az életkorotokat is!
Ez nem így megy hogy leírod a paramétereidet mintha valami termék lennél, a nők meg eldöntik hogy kell-e nekik vagy sem.
Nem azért fogok szexelni valakivel mert ilyen magas, vagy olyan színű szeme van, vagy amolyan méretű a pénisze.
Én 19 vagyok de még így is magasabb nála. (178 cm)
A 14 centi mereven pedig édes kevés. Attól még lehet jó pasi de a szex ekkora mérettel csak neki lenne élvezetes. Szóval nem.
15😂
Tessék kerdezo, itt a lehetőség, használd ki!!
23 éves - Nem sokkal idősebb nálam így OK
175 cm magas
75 kg (testsúly) - Body Visualizer-el megnéztem, hogy kb milyen, s az is OK.
14 cm hosszú pénisz - Átlagos méret. Ez is OK.
rövid barna haj és rövid szakáll - OK
zöld szem - A kéket jobban preferálom, de ez is OK.
Viszont a lényeget kihagytad. Azt, hogy miket szeretsz, s milyen életvitelt folytatsz. Mert pl egy ollyannal, aki nem tud egyhelyben maradni (értsd: fesztiválok, sok utazás, szórakozóhelyekre járás), nem jönnék össze. Kapcsolat nélkül meg nem fogok szexelni. :)
18L
Ha bejön, simán, ha nem jön be akkor nem :)
Amúgy a barna haj és a zöld szem a zsánerem.
A méret pedig nem a leglényegesebb, ahogy mondják "kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni " :D
De amúgy ez átlagos.
26N
Szegény #14 már 19 éves korára harangoznak benne az átlagos méretű férfiak :'D Nekem hatalmas farkam van, de ilyen gyökér lánnyal nem jönnék össze.
Egyébként felejtsétek már el, a gyakori nem társkereső!
32F-173cm-napi 5x eszem-Resident Evil 2 Remake a jelenlegi kedvenc játékom-kutyát nem tartanék,mert még a nővények is halálukon vannak nálam-15 órákat alszom-narrálom a fejemben az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!