Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Én az orált adni, kapni, a csókot, simogatást, puszit, hajhuzast, lefogast, fenek csapkodast, nyak szoritast
3/10 anonim válasza:
mikor keményen meg vagyok csinálva 😉
4/10 anonim válasza:
Ha úgy lerendeznek hogy remeg kezem, lábam, azt se tudom hol vagyok, csak nézek ki a fejemből
5/10 anonim válasza:
Ha kutya pózban nyomjuk és közben az ujjaimmal izgatom a csiklóm.
6/10 anonim válasza:
Orál oda-vissza,úgy megcsinál,hogy csak pihegek,hajhúzás,szenvedélyes csók...
7/10 anonim válasza:
Alapvetően ha figyel ráma partnerem (ez persze kölcsönös).
Amúgy meg nagyon felizgat, ha látom a pasin, hogy be van gerjedve.
8/10 anonim válasza:
Nőként is csak a magam nevében nyilatkozhatok.
Személy szerint azt élvezem a legjobban,
•ha figyel rám, megvan a kellő összhang a szexben is(ez kölcsönös!)
•ha a pasi tisztában van azzal, hogy az agyunk a legfőbb erogén zónánk és ezt ki is használja
•ha elő tudja csalogatni a bennem rejlő dögöt
•ha estére már kb a 3. tisztasági betét cserén is túl vagyok és lassan a falat kaparom hiányomban - annyira beindítja a fantáziám 😊🤫
•és a kedvencem az, amikor érzem, hallom, látom, ahogyan elmegy!
Minden más (pozíció, intenzitás helyszín stb) hangulat kérdése.
9/10 anonim válasza:
8-as vagyok
Kapcsolatban élek, nem kérek privit, köszönöm!
10/10 anonim válasza:
A hiteles, ösztönös dominanciát, természetesen maximális odafigyelés és a játékszabályok betartása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!