Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyekhez szólna ez a kérdés! Kinek mi a kedvenc póza? Miért? illetve mit szerettek legjobban a szexben?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 21:23
1/9 anonim válasza:
Lovagló, hason és oldalt fekve.
Az orált szeretem a legjobban.
2/9 anonim válasza:
Oldalt fekve kifliben. Nagyon szeretem érezni a testét az enyémhez simulva, minden mozdulatnál.
3/9 anonim válasza:
Majd, ha szexelni fogok, elmesélem:P
4/9 anonim válasza:
A kutya. Olyan állatias és vad tud lenni.
5/9 anonim válasza:
Mindegy, csak valaki jól elintézne már.
6/9 anonim válasza:
Lovaglás, 69, meg az,amikor gyertyában terpesztek és a párom felülről dug.
7/9 anonim válasza:
Szemből-hátulról-felülről-alulról-oldalról - persze csak a megfelelő partnerrel :)
8/9 anonim válasza:
Én a retró misszonáriust szeretem, na nem végig, csak azt élvezem a legjobban. Úgy lehet csókolózni, nyakat harapni, de ami a legfontosabb, látom magamon a férfit. Engem ez a látvány izgat fel a legjobban.
Utána cserélhetünk, szinte bármire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!