Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
vauvau :D
Az enyém biztosan nem..
Nekem ezek jönnek be:
Hanyatt fekszem, a lány pedig beleguggol.
A lány összezárt lábakkal az oldalán fekszik.
Az asztalra hasal és hátulról csinálom.
Az asztalra fekszik, a combjait felhúzza és a nyakamba vagy a mellkasomra teszi.
A kutya a misszionáriussal egyetemben valahol nagyon hátul kullog:D
3/10 anonim válasza:
Az enyém az amikor a lány fekszik a hátán, én rajta, a lábai pedig a nyakamban. Így a rugalmasságától függ, hogy mennyire vagyok közel.
5/10 anonim válasza:
Nekem a misszionárius. Imadok jatszani mindennel amit csak elérek. Hátulrol max a hajat húzhatod vagy előredölaz a cicihez,de akkor kissebb a szerszám😅
7/10 anonim válasza:
Nekem nem.
A misszit szeretem,meg amikor ülök valahol a lány pedig lovagol rajtam.
Nem szeretem a kutyát,mert nem tudok közben játszeni a mellekkel,nem tudom csókolgatni a testét,még csókolózni sem lehet...
8/10 anonim válasza:
Misszionárius, és szemből ülve az ölemben. Amazon is, meg még csomó más. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!