Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktátok egyszerre két dildoval dugni magatokat amikor masztiztok, egyiket a punciba, másikat a popsiba dugva?
8
Ez nem szexchat viszont szex forum szoval majdnem ugyanaz hehe. Bocsesszka
11:
Nem,közel sem ugyanaz,itt a szexualitással kapcsolatod kérdéseket szokás feltenni és megválaszolni(erre talán te is rájöttél) Ha tetszik neked egy válasz,nem kell ilyen "izgató"(inkább gáz) hozzászólásokat írni,mert ez NEM SZEXCHAT. Egyszerűen kicsapod a válaszra ahogy minden valamire való perverz ezen az oldalon,és nem írogatsz ilyeneket azt remélve hogy majd "felizgatod"vele a válszolót(ha mégis sikerül akkor valószínűleg férfi,egy nőbek ennél több kell)
“ Ez nem szexchat viszont szex forum”
Na várjál látom el vagy tévedve, ez a gyakorikerdesek.hu.
A többit meg leírta az előttem szóló. Bocseszka
Én imádom ha egyszerre kényeztetik a popsim és a puncim is, szóval igen, szoktam így masztizni... általában inkább az a kérdés, hogy melyiket használjam hozzá! :)
Na meg ugye a csiklózgató elengedhetetlen! :)
15
Szóval van olyan hármas géped amely mindhárom helyen izgat? Mert nincs annyi keze az embernek ahány helyen téged izgatni kell egyszerre :D
17
Hu ez durva. Láttam ilyet filmben. Csak azt nem értem hogy nem ragad fenn.
Amikor egy csávónak felcsúszik mindig korházban tudják csak kiszedni.
Csajok pedig egyszerűen csak kikakilják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!