Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szoktátok egyszerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktátok egyszerre két dildoval dugni magatokat amikor masztiztok, egyiket a punciba, másikat a popsiba dugva?

Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 10:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8

Ez nem szexchat viszont szex forum szoval majdnem ugyanaz hehe. Bocsesszka

2020. jan. 24. 11:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a kezemmel szeretem csinálni magamnak, egyáltalán nem szeretek dildót használni.
2020. jan. 24. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

11:

Nem,közel sem ugyanaz,itt a szexualitással kapcsolatod kérdéseket szokás feltenni és megválaszolni(erre talán te is rájöttél) Ha tetszik neked egy válasz,nem kell ilyen "izgató"(inkább gáz) hozzászólásokat írni,mert ez NEM SZEXCHAT. Egyszerűen kicsapod a válaszra ahogy minden valamire való perverz ezen az oldalon,és nem írogatsz ilyeneket azt remélve hogy majd "felizgatod"vele a válszolót(ha mégis sikerül akkor valószínűleg férfi,egy nőbek ennél több kell)

2020. jan. 24. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

“ Ez nem szexchat viszont szex forum”

Na várjál látom el vagy tévedve, ez a gyakorikerdesek.hu.

A többit meg leírta az előttem szóló. Bocseszka

2020. jan. 24. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Én imádom ha egyszerre kényeztetik a popsim és a puncim is, szóval igen, szoktam így masztizni... általában inkább az a kérdés, hogy melyiket használjam hozzá! :)

Na meg ugye a csiklózgató elengedhetetlen! :)

2020. jan. 24. 14:43
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Szóval van olyan hármas géped amely mindhárom helyen izgat? Mert nincs annyi keze az embernek ahány helyen téged izgatni kell egyszerre :D

2020. jan. 24. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Duplavégű dildóm van. Azzal szoktam úgy hogy félbehajtom és egyik vége a popsimba van a másik punciba. De van olyan hogy néha bemegy teljesen és akkor párszor kikalilom.
2020. febr. 3. 18:54
 18/18 A kérdező kommentje:

17

Hu ez durva. Láttam ilyet filmben. Csak azt nem értem hogy nem ragad fenn.

Amikor egy csávónak felcsúszik mindig korházban tudják csak kiszedni.

Csajok pedig egyszerűen csak kikakilják :D

2020. febr. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!