Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, ti is masztiztok/ujjazzátok is magatokat? Hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Kort is légyszíves :)2019. dec. 10. 19:07
1/11 anonim válasza:
Mindenki csinálja úgy ahogy akarja - pont ez a maszturbáció lényege, felfedezed, megismered a saját testedet, reakcióidat.
2/11 anonim válasza:
Mikor szűz voltam ugyanúgy masztiztam.
3/11 anonim válasza:
Masztizok is és ujjazom is magam. Gondolom úgy csinálom,mint mindenki más.
4/11 anonim válasza:
Masztizok, de nem ujjazom magam. Más módszerem van. :)
18L
5/11 anonim válasza:
Igen, ujjazom 2 ujj siman bemegy
6/11 anonim válasza:
#4: gondolom sima csiklóizgatás.
7/11 anonim válasza:
# 6: Nem tudom mennyire számít simának. :)
Behúzom a paplan sarkát a lábam közé, egészen a csiklómig. Összeszorítom, oldalra fekszek, nézek valamit ami beindítja a fantáziám. S közben megy egy bizonyos csípőmozgás. Tulajdonképp én simizem a paplant, de mégis olyan, mintha a paplan simizne engem. :) S ezt csinálom addig, míg el nem megyek. A kezeim egyáltalán nem használom.
8/11 anonim válasza:
#7: ez kb. olyan, mint a párnás technika :)
10/11 anonim válasza:
Igen, én dildóval. Csak néha ujjazom magam. 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!