Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aduász visszatért kérdése:
Szerintetek mikor a lányok spriccelve élveznek el akkor igazából bepisilnek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 22:38
11/16 anonim válasza:
Nem. Őrületes mennyiségű hüvelyváladék.
12/16 anonim válasza:
Változó, a mennyiségtől is függ. Van akinél tisztán csak hüvelyváladék, de az nem spriccelve távozik. A többségnél viszont igen, bőven van benne vizelet és hüvelyváladék is.
Ha lesz ilyen partnered majd kóstold meg, hááááát van némi vizeletíze :D (személyes tapasztalat nem innen-onnan hallottam)
14/16 anonim válasza:
Mivel nekem a hüvelyemből távozik és nem a húgycsőnyílásból, így biztosan mondhatom, hogy nem pisi. Mennyiségre és állagra viszont változó. Mivel ritkán álltam közben, és általában ki voltam töltve, ezért nem szétspriccelt, hanem kiömlött a hímvessző mellett. Állagra volt zselésebb, de olyan mennyiség, hogy térdhajlattól mellkasig tocsogtunk mindketten és kétszer kellett átmosnom utána az ágyat. Volt hígabb is, de az is a hüvelyemből távozott. Bár nem tudom, férfiak mennyire vannak tisztában vele, hogy a vizelet nem a nő hüvelyén jön ki.
15/16 anonim válasza:
Behugyozik és hüvelyváladék. Vannak akik be is szarnak. Ezek genetikai adottságok. Attól, hogy egy fél év alatt szétrohad a hugyos-váladékos matrac, nem azt jelenti, hogy akár egyszer is elélvezett....
16/16 anonim válasza:
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy nem hugy! Semmi íze, szaga. Azért a vizeletet fel lehet ismerni szerintem, de ha nem, akkor bajok vannak. Akinek meg pisi, az nem tapasztalt még ilyet életében soha, csak google-n rákeresett 3 percre, es leirja a baromsagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!