Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak a szex csak a külső vonzalomról szól?
Vagy az érzelmeik is közrejátszanak?
Egy porondon lévő történet ihlette a kérdést, amire direkt nem szeretnék kitérni, de az elmélet szerint a nőknek érzelmi alapon működik a szex, a férfiaknak csak és kizárólag a látvány a motiváció.
Nem, én nem provokálni akarok, csak jó lenne, ha lenne férfi, aki erre rá tud cáfolni.
Szexeltem érzelem nelkül. Utána nem kielégülést hanem ürességet éreztem.
Ha vannak érzelmek akkor fantasztikus előtte közbe és utána. Teljes feltöltődés.
Szóval ég és föld.
A látvány nagyon nagy plusz, de úgy az igazi, ha érzel is valamit iránta.
30/f
És mit gondoltok:
-azért szeretem mert szépnek látom
vagy
-azért látom szépnek mert szeretem
?
(Nyilván nem a szélsőséges esetekről beszélünk, ahol egy bombanő és a legrondább teremtés a téma, hanem mondjuk egy átlagos lány, aki az egyiknek nagyon szép, a másiknak annyira nem nagy szám.)
Az összkép a lényeg és a kisugárzás.
Ismertem olyat aki tökéletes modellalkat, baba arc, stb. Semmi nem fogott meg a nőben. Mint egy jéghideg márványszobor.
És olyat is aki húsos, szeplős vöröske, mint egy kis tüzes örgögfióka. Eszméletlenűl szexi volt. Minden munkatársam odavolt tőle. Pedig semmije nem volt tökéletes.
Komplex kérdés.
Alapból a nő érzelmesebben működik, a férfi vizuálisabban.
De ennek vannak árnyalatai illetve nem idealizált változatai.
A nőknek kell érzelmi indíttatás az illető iránt, de az lehet szerelem, intenzív vágy, más miatt érzelmi depresszió amiben te vagy a pozitív kiút, stb.
Férfinak meg persze számít a vizuális összkép, viszont annak mértéke mennyire a belső értékekkel kooperálva, függ a szituációtól.
Esetleg csak kanos vagy és akarsz egyet kigőzőlni és még akár ital befolyása alatt is vagy? Lehet olyannal érzed akkor jónak a vegyületet akitől reggel menekülsz.
Vagy egy hosszú szerelmi bánatból hónapok múlva lassan "felébredve" kevésbé ideálod is meg tud érinteni az aktuális pillanatban a hozzáállásával.
Stb. stb.
Nagyon sok rétű a válasz, de tény, a nő érzelmi alapon működőbb, a férfi vizuális, aura komplex kép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!