Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda a f. zsom akkor esélytelen?
Helló! Netes társkeresőkön sokat próbálkozom, de ha odáig jutunk, hogy képet kérnek a róla akkor minden nő szó nélkül eltűnik. Többen is írták már, hogy ronda a farkam. Sajnos ez valóban igaz.
Még gyerekkoromban volt egy fitymaszűkületem és a doki kicsit másnapos volt és úgy tudta megoldani, hogy maradt egy ilyen gumó szerűség a makkomon és valóban rondán néz ki az egész. Így teljesen esélytelen, hogy valaha is kelljek egy nőnek?
Eddig főleg csak olyan kapcsolataim voltak, amikben én adtam viszonzás nélkül és a farkam elő sem került soha.
:o
Másnapos orvos műtött meg téged, és nem jelentettétek fel h nem jól végezte a munkáját?
Nem esélytelen. Biztos h így is kelleni fogsz a nőknek.
L
"Eddig főleg csak olyan kapcsolataim voltak, amikben én adtam viszonzás nélkül és a farkam elő sem került soha."
Ezek nem kapcsolatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!