Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha egy lány a szemetekbe nézne aztán lepillantana gyorsan és végignézne a testeteken?
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 17:16
2/10 anonim válasza:
Hogy érdemes volt sportolni és normálisan felöltözni :) Melyik pasi hiúságát nem legyezi ha egy nő úgymond "megnézi" - na olyankor érdemes a szemébe mosolyogni, megszólítani. Ez még nem jelenti azt, hogy bármi is lesz, de ha nem próbálom meg akkor tuti nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Hétfőn a munkahelyemen pont ez történt.
Mit gondoltam erről? Azt, hogy egyáltalán nem meglepő esemény, ha nő létére átfutott az agyán, hogy "jé, ez elegánsabban öltözött fel". Ennyi, semmi több.
4/10 anonim válasza:
Hogy érdemes hátrébb lépnem, mert térddel a golyókat fogja támadni...
5/10 amaboy01 válasza:
Tegnap volt ez.
Ha nem írod el is felejtem.
Én ugyanúgy mentem tovább.
6/10 anonim válasza:
Azt, h ennél a csajnál sem kell törnöm magam h megfektessem.
7/10 anonim válasza:
Semmit, az emberek 99 százaléka gyorsan végignéz egy újonnan megismert emberen, nemtől függetlenül.
8/10 A kérdező kommentje:
7 Nem ujonnan megismert
2020. jan. 29. 19:58
9/10 Bummer válasza:
Azt hogy a nők többsége alapból megnézi szemből az arcot, az összképet és hogy milyen cipőben vagy.
Hátulról meg a feneket.
10/10 anonim válasza:
bocsi quads* a hamstring az a combhajlító :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!