Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj néha neki ebben a pózban?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Vannak be vett pózok, amiket szoktunk csinálni és az elején közéjük tartozott a kutyapóz is. Viszont kb 1 éve történt először amikor együtt voltunk és csináltuk az említett pózban és egyszer csak nekem is furcsa érzés volt amikor löktem egyet, viszont ekkor ő is felnyögött, mert fájt neki. Azóta többször is csináltuk így, nem mindig, de sokszor előfordult a fájdalom. Jellemzően akkor szokott ez fellépni, amikor mondjuk egy kicsit feljebb viszem a csípőm közben, vagy ha durván tövig benyomom.
Szerintetek ez miért van?
Ő azt mondja, hogy, mert nagy a méretem. Viszont tudom magamról, hogy a méretem 17-18cm(de inkább 17) ami úgy gondolom nem nagy méret. Ő előtte 11 lánnyal volt szexuális életem, tegyük fel, hogy ebből 9-el csináltuk így, és ebből 3-nak fájt.
Valamit én csinálok rosszul?
Nagyon szeretem ezt a pózt,de fontosabb, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Járt már valaki hasonló cipőben?
Viszont előfordul olyan is amikor a misszionárius pózban RITKÁN, de fáj neki.
Köszönöm a válaszaitokat.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!