Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj néha neki ebben a pózban?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Vannak be vett pózok, amiket szoktunk csinálni és az elején közéjük tartozott a kutyapóz is. Viszont kb 1 éve történt először amikor együtt voltunk és csináltuk az említett pózban és egyszer csak nekem is furcsa érzés volt amikor löktem egyet, viszont ekkor ő is felnyögött, mert fájt neki. Azóta többször is csináltuk így, nem mindig, de sokszor előfordult a fájdalom. Jellemzően akkor szokott ez fellépni, amikor mondjuk egy kicsit feljebb viszem a csípőm közben, vagy ha durván tövig benyomom.
Szerintetek ez miért van?
Ő azt mondja, hogy, mert nagy a méretem. Viszont tudom magamról, hogy a méretem 17-18cm(de inkább 17) ami úgy gondolom nem nagy méret. Ő előtte 11 lánnyal volt szexuális életem, tegyük fel, hogy ebből 9-el csináltuk így, és ebből 3-nak fájt.
Valamit én csinálok rosszul?
Nagyon szeretem ezt a pózt,de fontosabb, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Járt már valaki hasonló cipőben?
Viszont előfordul olyan is amikor a misszionárius pózban RITKÁN, de fáj neki.
Köszönöm a válaszaitokat.
23F
Mdrt kell ilyen kérdést feltenni ha tudod a választ. Megmondta hogy nagy neki.
Vannak nők akiknek meg kicsi.
Ugye milyen érdekes?
Abszolút érdekesnek találom. Viszont a válasz közel sem biztos, mivel lehet, hogy azt gondolja a mérettel van probléma. Közben pedig lehet ír egy válaszadó, hogy neki ilyen és ilyen betegsége volt és amikor ebben a pózban szeretkeztek akkor pont fájt a betegsége végett.
Érdekes nemde ? :)))
17 centi pont 2 centivel nagyobb, mint a nagy magyar átlag. Kutyapózban máshogy van a nő hüvelye, sokkal szűkebb és a méhszájat is könnyebb elérni, ami igen is fájdalommal járhat. Ha meg mondjuk a ciklusának olyan szakaszában van, ahol alapból lentebb van a méhszáj, akkor pláne.
Nem kell durván tövig nyomni, és akkor nem fog fájni...
Azért fáj neki mert nekiütődik a vége a méhszájnak. Egyes pózokban ha nagyon durván tövig nyomod akkor előfordulhat, mert úgy "helyezkedik" el a méhszáj közben.
Egyszerű a megoldás: ha fáj akkor ne nyomd annyira tövig, érezz rá hogy meddig mehet.
Nem valószínű, mivel csak ritkán fáj neki, de megér egy látogatást a nőgyógyásznál, hátha méhszájseb, bár ha jár rendszeresen rákszűrésre, az kiderülne/derült volna.
Az én párom hasonló méret és olyankor szokott az elején néha fájni kutyában, amikor előtte nem volt bent más pózban és még nem vagyok teljesen felkészülve, ellazulva. Erre megoldás, hogy egy darabig nem mész túl mélyre, vagy csak nagyon lassan és akkor van ideje a barátnőd hüvelyének megfelelően kitágulni (hosszában is).
Ha ezek után is érzékeny néha, akkor még mindig lehet, hogy a ciklusa olyan szakaszában jár, amikor érzékenyebb, máshogy vannak picit a dolgok ott lent. Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni, próbáljátok esetleg nyomon követni, hogy van-e valami rendszeresség a fájdalom jelentkezésének időpontjaiban, és ha igen, a jövőben tudni fogjátok mikor kell óvatosabbnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!