Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elélvezni? L
A barátomtól egyszerűen nem tudok elélvezni, és nem tudom miért. Vele vesztettem el a szüzességem, és azt kell rólam tudni hogy ezelőtt csak csiklóizgazással masztiztam, mert féltem hogy kiszakad a szűzhàrtyám (de ez lényegtelen), szóval magamtól csiklósan el tudok élvezni, viszont hüvelyi orgazmusom egyáltalán nincs...magamnak egyszerűen fáj ha beteszem az ujjam, meg inkább olyan semmilyen érzés.
Ha a barátommal csináljuk, akkor jó érzés a hüvelyi, de szintén nem tudok elélvezni tőle, gondolom azért, mert pontosan nem is tudom mit kéne éreznem. Illetve a barátom ha csiklónál izgat, valamiért vele ott se, pedig szoktam neki mondani hogy csinálja, de vele valahogy mégsem megy...szeretem a barátom, màr gátlásaim sincsenek nagyon, nem tudom mit kéne csinálnom. Ha őszinte akarok lenni engem ez nem zavar annyira, de a barátomat nem tudom meggyőzni, hogy nem az ő hibája :/
Izgasd te, magadnak aktus közben.
Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!