Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nehezen tud csak elélvezni. Miért lehet így?
1.5 hónapja vagyunk együtt kb. Most lesz 50 éves, sportol,egész életében sportolt, nincs káros szenvedélye. Sokat dolgozik, stresszes, fáradt.
Nehezen élvez el, orál szex során semennyire, vaginális szexnél inkább vagy ha maga fejezi be. Kíván, a merevedése rendben van, fel is van izgulva szóval nem ilyen jellegű szerintem a baj.
Ha együtt vagyunk sokat szexelünk, kb. A 3. Menetre sikerül elmennie.
Lehet a stressz az oka? Ő is tudja, hogy nehezen megy neki de én még nem akartam felhozni.
Még nem találkoztam ilyen problémával.
Köszi! 38N
Ezzel én is így vagyok. De nem azért mert nem tudnék elélvezni hanem megvárom amíg a párom totál kielégül és a 3. 4. Menet után élvezek el.
A pàrod is így lehet vele. Önzetlen.
Nem értem hogy ez neked mért probléma ha neki nem az.
Nekem is hasonló a működésem, az oráltól egyáltalán nem tudok elmenni, a puncitól pedig csak sok idő után. Valószínűleg azért, mert sok éven át voltam egyedül és hozzászoktam a nagyon hosszú ideig tartó (ugyanakkor nem túl erős) masztihoz. Ez egyrészt nagyon jó, hisz a párom így sokszor el tud élvezlni, és én is hosszasan ki tudom élvezni az örömöket. Viszont a végén, ha én is orgazmussal szeretném kiteljesíteni a menetet, elég könnyen hajszolásba megy át, néha el is fáradunk, elunjuk. De összességében egy luxusprobléma, ezerszer inkább ez, mint a gyorstüzelés.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!