Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Schobert Norbi nyilatkozatán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Schobert Norbi nyilatkozatán nem a férfiaknak kellene felháborodni? Hiszn azt állítja rólunk hogy csak a vékony csajok izgatnak fel minket.

Figyelt kérdés
25F
2020. jan. 22. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Norbikánk suttyó és primitív volt a videóban, de célt ért - felháborodtak rajta az emberek és beszélnek róla. Abban viszont igaza van, hogy a jelentős túlsúly esztétika ide vagy oda, de egészségtelen is. Speciel nekem a nőies idomok is tetszenek, de tegyük a szívünkre a kezünket a jelentős túlsúly, a hájhurkák nem tetszik a férfiak többségének ez tény.

Viszont nem olyan állapot amin nem lehetne változtatni (csak tenni kell érte), s az is tény hogy attól hogy házasság, meg gyerekvállalás az ember még ne hagyja el magát, ne gondolja azt most már megvan a tuti - ez vezet sokszor a kapcsolatok tönkremeneteléhez.

2020. jan. 22. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Norbi suttyon es bunkon fogalmazott. Es nyilvan nem a kover nok miatt van ennyi valas...

Abban viszont igaza van, hogy elkepeszto mennyisegu anyuka marad elhizott es nem, nem a szules utani egy evre gondolt, hanem utana.

20kg tobblet suly nem is szexi es maximum megturt, mert szeretve van az illeto. De nekem senki ne meselje be, hogy egy atlag ffi inkabb a 78kgos not valasztana az 58 helyett.

Ja es az elhizott ffiakra ugyanez vonatkozik.

2020. jan. 22. 12:00
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

Így van, és az elhízást kilencven százalékban az egyének saját maguknak köszönhetik, független attól, hogy a nők vagy férfiak!!!

Mozogni kellene, és nem kellene annyit zabálni...

2020. jan. 22. 12:05
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Schóbert Norbert egy alpári mocskos kis szarcsimbók ... a kapafogú feleségével az ostoba tekintetével (disznó szem) pont azokat az embereket sérti meg, akik nem feltétlenül csak a külső szempontok szerint ítélnek (nincs módjuk, lehetőségük, idejük ... én a magam 3 diplomájával, 46 évemmel 37x jégkorong válogatottságommal, jó egzisztenciámmal sem venném a bátorságot mint ez a mondvacsinált beszédhibás gnóm törpe aki konkrétan bármi okkal legyen az marketing cél (ha az abban az esetben még undorítóbb) Nők tömegeit sérti meg. Nem is kell ezt az embert sem meghallgatni sem véleményezni mert ez azt jelenti, hogy számít a véleménye...
2020. jan. 22. 12:13
 15/25 anonim ***** válasza:
21%

Alapvetően én is a csinos, vékony csajokra hajtok, de egyszer belerángattak egy gruppenbe, ahol egy 110 kilós csajt dugtunk meg, és úgy leápolt, hogy beleremegtem. Szóval erről ennyit. Amúgy 2 napja szórakoztat a téma, nagyon jókat lehet nevetni a posztokon, kommenteken.

23f

2020. jan. 22. 12:14
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
A férfiakra kevésbé jellemző, hogy celebeken és infuelncereken pörögjenek. A nőkre jellemzőbb, hogy szinte minden sérti az önérzetük.
2020. jan. 22. 12:17
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos igaza volt és ideje lenne felébredni sokaknak, ehelyett csak a megsértődés megy!
2020. jan. 22. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

"A férfiak a vékony, formás mellű, optimális csípő-derék arányokkal rendelkező csajszikra izgulnak fel csak igazán."

Te sem tanultál biológiát.

Azt mivel magyarázod amikor egy mások által csúcs kinézetű nőt lecserélnek egy "csúnyára"?

A tetszés, a szerelem egy kémiai folyamat az agyban, köze sincs a vékonysághoz, vastagsághoz!

Az ember összessége, kinézet, illat, haj, színek, öltözködés, életstílus, belső alapján indul meg a kémia.

Én a feleségemet elhagyva aki szőke, vékony derekú, nagy mellű, szép arcú "nehézbombázó" hagytam el egy mások által csúnyénak vélt nőért!

Még Anyám is megjegyezte, hogy az ember csak jobbért hagyja el a másikat.

A szöke sem volt buta, nem mondhatnám, de a "csúnyáért" egyszerűen megőrülök, minden nap szét kufircolnám (és kufircolom is).

Ennek lassan tizenéve, mára a feleségem, és vonzalom töretlen!

Egyébként utálom a Norbit (személyesen is ismerem), utálom amit képvisel, azonban sajnos egy picit egyet kell értenem vele, igaz amit elmondott.

Legalább is az a része, hogy ha valaki nagyon túlsúlyos lesz, és egyáltalán fel sem merül benne, hogy ezzel nem csak az életminősége, de a szexuális vágya is csökken, fáradékonyabb lesz, fáradtam.

2020. jan. 22. 12:25
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
*bb
2020. jan. 22. 12:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A sok bayerzsolt mellett egy schobertnorbi már fel sem tűnik.
2020. jan. 22. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!