Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a barátom mindig a számban elélvezni? L
Nem mindenki tud vagy szeret punciban elélvezni. Engem például zavar, ahogy a punci szorít, és nem érzem szabadon a farkam. Meg kényelmetlen is. Emiatt ha elélvezek punciba, nem tudok mindent kiadni kellemesen magamból. Emiatt én is a szájba vagy valamilyen testrészre való élvezést preferálom, lehetőleg kézzel befejezve. Mert nekem így jó.
Egyébként ez az orgazmus dolog nem arról kéne szóljon, hogy én úgy élvezzek el, hogy a partneremnek jó legyen. Hanem a partner megtegyen mindent azért, hogy nekem a legnagyobb örömöt okozza, és fordítva. Tehát ha a lány azt kéri, hogy én 10 percig nyaljam és ujjazzam egyszerre keményen, hogy ettől legyen orgazmusa, akkor én megteszem örömmel, de akkor ő is megteszi nekem, hogy úgy juttasson el a csúcsra, ahogy nekem jó. Még azt is megértem, hogy valaki nem akarja lenyelni, vagy a szájába engedni a spermát, de akkor ezt beszéljétek meg, ne a netre írd ki. És ne várd el, hogy oda élvezzen, ahova te akarod csak, hanem az ő kívánságait is figyelembe kell venni, cserébe te is úgy kérd, ahogy neked jó.
23f
#9 Remélem, fogyasztod napi szinten pohárból.
Utolsó, kár, hogy anyádnak nem ez volt a dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!