Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogyan tetszik jobban a puncitok? Szőrrel vagy teljesen csupaszon?
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 00:32
11/20 anonim válasza:
Én még soha nem borotváltam.Úgy van ahogy isten megadta.
14/20 anonim válasza:
Csupaszon, ritkán hagyok fazont
15/20 anonim válasza:
Én mindig fazont hagyok, így szeretem. A pasik imádták eddig:))
22/N
16/20 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan szeretik magukon a punciszőrt. Pozitív csalódás.
18/20 anonim válasza:
2. Nem okoska. Csak kislànyos a csupasz. A nemileg még éretlen kislànyoknak nincs szőr a nemi szervén. Felfogtad?
20/20 anonim válasza:
Rövidre nyírt szőrös. Jobban néz ki, mint csupaszon, mert így nem gyullad be, de gyakorlatilag ugyanúgy látszik a bőr, világos az összkép (pedig erős, sötét a szőröm). Na meg sajnos a hasamon is sötétszőkék a szőrök, szóval hülyén is nézne ki, hogy ott azért látható, aztán egy vonal alatt semmi.
Néha hagyom jobban megnőni is, kvázi természetesre.
A barátomnak mindenhogy tetszik, de praktikusabb röviden.
(Üzenetet nem kérek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!