Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tavasszal amikor melegebb van es a lanyok ruhai sokkal kevesebbet takarnak, akkor tenyleg a latvanyra fel tudtok izgulni?
Figyelt kérdés
Pl kis dekoltazs, rovid nadrag. Irjatok kort :)2020. jan. 21. 16:10
12/20 anonim válasza:
10. Az jó nagy paraszt lehetett. nem tudom, mit szólt volna, ha valaki odamegy és lever neki egyet. a parasztka biztos tanult volna belőle. utána nem állt volna neki semmi.
13/20 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen az ember hangulata, van amikor óránként feláll, máskor meg nem - ez van. Ettől megnézni meg fogjuk a csinosabb lányokat, pláne lenge ruhában :) (megjegyz.: kultúrember csak megnéz és nem stíröl zavaróan)
14/20 anonim válasza:
"kultúrember csak megnéz és nem stíröl zavaróan"
Így van. Sokszor már én érzem magam kényelmetlenül némelyik férfitársunktól.
16/20 anonim válasza:
Én akkor is beindulok a barátnőmtől ha slamposan van öltözve. :D
25F
17/20 anonim válasza:
Igen, én a női lábfejeket szoktam vizslatni, amire teljesen rá tudok bizseregni:). (F38)
18/20 mikeXxX válasza:
Nekem pont ez a téli divat kedvező ami most az egyik. 😁
19/20 anonim válasza:
12
miért volt ettől paraszt? hát figy, ha ő nem érezte magát cikin, vagy sőt sztem észre se vette, annyira falta a csajt, akkor max a többiek mosolyogtak egy jót :) én speciel meghaltam a nevetéstől, de vszínű nem egyedül voltam így ezzel ... most nem?
20/20 anonim válasza:
#19 én sem csinálok ebből ügyet (nekem sokkal furábbak azok a párok, akik olyan távolinak mutatják magukat mások előtt, mintha szinte idegenek, vagy maximum kézenfogott haverok lennének), de mindig szembesülök vele, hogy sokaknak nem ott van az ingerküszöbe, mint nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!