Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Egy 15 cm-es pénisz ami tövig bemegy bár látványra nem olyan nagy, vagy egy 20 cm-es pénisz ami szép látvány,3 marokkal lehet fogni de csak 3/4-ig megy be?
Látom keveset olvastál ezen az oldalon. Nézz körül az archívumban! Itt minden nőnek minimum 25 centis péniszre van igénye és az be is megy ám tövig.
15 centi? Akinek 18-20 évesen 20-től kisebb farka van azt pótlólag ledobatják a Tajgetoszról.
15 cm, nekem az is sok valamikor, ha tövigről van szó, bár imádom, amikor a párommal teljesen egymásba forrva szexelünk.
Ezt a teljességet egy 15+ossal sosem tudnám átélni, mert nem férne be tövig.
Hidd el a nők 90%-a nem élvezi a nagy méreteket..tapasztalatból mondom!
Annak pedig semmi értelme ha minden szex azzal megy el, hogy arra kell koncentrálni, hogy ne menjen túl mélyre.. Az nem élvezet se nekem se a lánynak!
Tudom megfogom kapni, hogy kamus vagyok de én bármikor elcserélném a 25 centimet 16-17-re..
Értelmetlenek ezek a kérdések, mert nem csak ennyitől függ :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!