Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, rá tudnátok adni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, rá tudnátok adni az óvszert a szátokkal is?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
sosem próbáltam, nem is látom értelmét szájjal szerencsétlenkedni, mert egyálatlán nem szexi és csak időhúzás. a leggyorsabb, ha a srác felteszi magának, az alatt a pár mp csak nem fog lekonyulni.. ha igen, az elég baj.
2020. dec. 21. 11:47
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

"Utolsó: A célja és az értelme az, hogy a gumival való babrálás ne ölje meg a hangulatot teljesen, hanem a felhúzása is izgalmas, az előjáték része legyen gyakorlatilag."

szomorú, hogy általánosságban az elterjedt nézet az, hogy az óvszer felrakása megöli a hangulatot.

tényleg?

ugyan miféle szexuális örömöt vár egy nő egy olyan fickótól, aki arra nem képes, hogy egy latexhengert végigtekerjen a pöcsén három másodperc alatt? közben meg már konyul is le?

jézusom, gyerekek. nagy zavar van itt a fejekben ezzel a szex dologgal kapcsolatban.

2020. dec. 21. 11:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltam még, nem is fogom. A fogak felsérthetik az óvszer anyagát, ezzel csökkentve a védelmet. És nem kell ehhez direkt fogazni, véletlen is előfordul hogy hozzáér.
2020. dec. 21. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Sosem próbáltam meg mert nem vagyok túl ügyes meg az exem nem is hagyta.
2020. dec. 21. 19:46
 15/23 anonim ***** válasza:
#10 Most dicsekszel?
2020. dec. 21. 19:50
 16/23 anonim ***** válasza:

#8-#12. Játékosság, humor nem sok szorult beléd.

Nálad a dug@s úgy megy, hogy az ajtóban felhúzod-bevágod oszt mindenki mehet a dógára...

2020. dec. 21. 19:52
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

nem akarlak elkeseríteni, haver, de nem sokat tudsz a nők szexuális igényeiről, ha szentül hiszed, hogy te vagy az ász, pusztán azért, mert még az óvszert is a nőnek kell felhúznia rád.

esetleg beszélgess erről pár nővel, hogy mit gondolnak azokról a fickókról, akiknek lekonyul a farkuk tíz másodperc alatt, miközben bénáznak egy óvszerrel.

messze van ez a "játékosságtól", elárulom.

a melltartót legalább ki tudod kapcsolni a nőn, vagy "játékosságra hivatkozva" azt is neki kell csinálnia? aztán gondolom megdugja saját magát humorosan, és te nézed elégedetten.

2020. dec. 21. 20:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#17. Ez az utolsó, bár mit is írsz.

K@rva nagy arcod van.

Kitudom kapcsolni! Egy kézzel is. Kevésszer használtam gumit, de a párom kérés nélkül csinálta a szájjal való felhúzást, mert így löttyent neki.

Játékból!

Haver!

2020. dec. 21. 20:15
 19/23 anonim válasza:
100%
Nem próbáltam még :/
2020. dec. 22. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
..
2022. júl. 29. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!