Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Újra használt óvszert használh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra használt óvszert használhatok?

Figyelt kérdés
A kérdésem az volna hogy néha használok mű vaginát és én ehez óvszert használok, ilyen esetben nem veszek mindig új óvszert hanem elszoktam mosni. Viszont kifehéredett másnapra a mosott óvszer és nem tudom egészséges-e igy használni. Negatív kommenteket nem szeretnék és igen ez full komolyan kérdem.

2020. jan. 21. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor használhatod, mert a művagina se terhes nem lesz, se betegséget nem terjeszt.
2020. jan. 21. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert így hogy az óvszer kiszáradt így nem-e veszélyes az óvszer, önmagából nem-e több károsító anyag szabadul fel ilyenkor vagy valami
2020. jan. 21. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen műanyagot,amelyet használsz hő hatására kioldódnak belőle az alkotóelemezi.Jelen esetben mivel nem keletkezik akkora,hőhatás és nem nyeled le így kevés az esélye,hogy bekerül valami a szervezetedbe.

Azonban ezeket az óvszereket egyszeri használatra tervezték.Nem tudom milyen tartóssági teszteket hajtanak végre rajtuk,de elég nagy fokú terhelést is el kell viselniük.Azonban gondolom semmilyen tisztítást nem igazán jól viselnek el.

Szerintem érdemes lenned közvetlenül gyártókhoz fordulni ezzel kapcsolatban,

2020. jan. 21. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszön a válaszokat, arra jutottam hogy inkább nem kockáztatok ez ügyben :)
2020. jan. 21. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Művaginához nem kell óvszer. Használat után meleg vízzel mossad ki.
2020. jan. 21. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire igénytelen ne legyél
2020. jan. 21. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen műpunci az, amihez óvszert használsz?
2020. jan. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!