Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti szopattatok már pénzért idősebb férfit? Egyáltalán gondoltatok már erre a lehetőségre? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 21:51
11/18 anonim válasza:
Azt kellene megértened, kérdezőcske, hogy minket heteroszexuálisokat NEM ÉRDEKELNEK a ti homokos kérdéseitek. Jó lenne, ha nem írkálnál ide nekünk ilyen hülyeségeket. A nehéz összfüggéseidet meg edd meg! Tök undorító!!!
12/18 anonim válasza:
Jaj, ne haragudj! Kérted írjunkk kort is! Ezt elfelejtettem, 40 vagyok. 11. voltam.
13/18 A kérdező kommentje:
#11-es (aki feledékeny és #12-es is)
A kérdés úgy kezdődött, hogy "Srácok ..."
Ha 40 évesen te még srác vagy, akkor ott más baj is van...
Bocs, ha elvártam bármilyen összefüggés felismerését, neked a fentiek alapján mindennemű szövegértés alól felmentésed van!
2020. okt. 29. 00:22
14/18 anonim válasza:
Nem vonzanak a ferfiak szoval nem. BDSM kereteben viszont eljatszottam a gondolattal, de penzert akkor sem.
15/18 anonim válasza:
Jobb lenne elmennél innen a homokos kérdéseddel.
Azért mert te az vagy nem mindenki tolerálja ezt.
16/18 anonim válasza:
13. Azt hiszed hogy okoskodsz itt a heterók közt az jó?
Takarítsd el magad innen, miért nem érted ezt meg.
Menj a búzásokhoz , az való neked.
Azért szégyen az hogy mindenhová bepofátlankodtok, erőszakosak vagytok és mindenkit leakartok gyűrni a gusztustalanságotokkal.
17/18 anonim válasza:
Nem. De megfelelő összegért megtenném, ha szükségemre lenne a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!