Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasként volt már egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasként volt már egyéjszakás kalandod?

Figyelt kérdés
Ha otthon nincs szex.Válás bonyolult lenne, így meg nem teljes az élet.
2020. jan. 20. 20:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Volt
2020. jan. 20. 20:28
 2/22 anonim ***** válasza:
61%

Igen.

Nő vagy?

2020. jan. 20. 20:30
 3/22 anonim ***** válasza:

Nem volt egy teljes éjszaka, de volt.

40f

2020. jan. 20. 20:32
 4/22 A kérdező kommentje:
Igen nő. Biztosan azért angyalom túl a dolgot. A lelki része érdekelne, utána.
2020. jan. 20. 20:37
 5/22 anonim ***** válasza:
59%
Nős pasival volt, jó volt akkor is, és utána is. Egy alkalom volt. Jó érzés, büszkeség töltött el. Tudom hogy nem szép dolog, de akkor is.
2020. jan. 20. 20:40
 6/22 anonim ***** válasza:

No vagyok. Volt, de nem eleg!!! Ezert szenvedek.

Vegul elmondtam a ferjemnek, mielott sor kerult ra, hogy vagy elhagyom, vagy muszaj kalandokat keresnem. Konyorgott, hogy ne hagyjam el.

Engem nagyon megviselne a valas, lelkifurdalas miatt foleg, pedig gyerek nincs, vagyon nem kell.

De a tizszer megbeszelt dolog erzelmi zsarolas.

Keresem a kalandot, de megmergezi az, ahogy osszehozni sikerul. Ha nem valok el, kinyirom magam.

2020. jan. 20. 20:54
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem és nem tervezem.
2020. jan. 20. 20:54
 8/22 A kérdező kommentje:
Én sem terveztem, de jó pár éve érik.
2020. jan. 20. 20:58
 9/22 anonim ***** válasza:
80%
Ért már bennem is, de akkor se tettem meg. Így van becsületem és ez jó érzés:)
2020. jan. 20. 21:14
 10/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem vagyok házas és soha nem is maradnék olyan házasságban amiben nem frankó valami. De a nős pasikat szeretem, lelkesek, nem követelőznek, és a tenyerükön hordoznak. Nyilván mert otthon anyu nem érdemli meg. Volt kettő amelyik belém is zúgott, na az szánalmas volt, mindkettőt porig aláztam és kirúgtam, aztán a feleségüknek is beszámoltam. Mindkettő válás lett. Így játszatok a tűzzel szemetek! ;)
2020. jan. 20. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!