Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegyek rendőrségi feljelentést?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyek rendőrségi feljelentést?

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy fiúval, aki mint utólag kiderült nem annyira érett... 8 hónapja együtt voltunk már és ki szeretett volna próbálni valami újat. Mivel én nagyon bele szerettem belementem a kikötözős szexbe. A lényeg, hogy kikötözött és ergó kutyában térdeltem az ágyon.

Az aktus folyamán érzékeltem, hogy valami nem stimmel, mert nem éreztem még ennyire szúró fájdalmat közben sosem. Már az időtartam is furcsa volt, mert általában 10 percig bírja és csak egyszer tud elmenni, itt pedig a kétszer is belém élvezett. 25 perc után viszont elkezdett egy idegen férfi hang nevetni, ekkor én pánikba estem és elkezdtem kiabálni. Mint kiderült, egyik fiú haverját is bevonta a játékba és míg be volt kötözve a szemem ketten felváltva... a többit nem folytatom. Abban a pillanatban szakítottam vele, összepakoltam és sírva eljöttem.

Azért írom ide, mert rendkívül kínos, hogy megosszam akármelyik ismerősömmel. Szerintetek szükséges lenne rendőrségi feljelentést tennem? Lenne értelme?

2020. jan. 20. 14:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sajnos nem. Magyarorszagon meg egy klasszikus nemi eroszakra sem mozdulnak, mas orszagban komolyan vennenek. De ott sem lehetne ilyen keson bebizonyita i, foleg mikor nok gyakran bosszubol vadolnak meg ferfiakat.

Mindenkeppen aldozat vagy, nem abba mentel bele, amit kaptal.

Probald meg, de keszulj arra, hogy nem valoszinu, hogy barmi tortenik.

En egy ilyen alak bosszujatol jobban tartanek.Remelem, kerulni tudod.

2020. jan. 20. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

Írod hogy ez mennyire kínos neked, ha rendőrségen feljelentést teszel az még kínosabb lesz, mivel nem tudod bizonyítani.

El tudod indítani a folyamatot, de ez évekig fog tartani, minden ismerősöd ezt megtudja elég hamar.

Az hogy mennyire kamu a történet, én nem hinném, hasonló képen jártam én is, csak annyi hogy kikötözve szemek bekötve és dugás közben tudtom nélkül végig fotózott akkori pasim, majd ezt be is küldte a GG re.

Szerencsére hamar törölve lettek.

Tehát mindenki követhet el hülyeségeket.

Szerintem próbáld elfelejteni ami történt. Lépj túl rajta mert ez lelkileg hamar tönkre tud tenni.

2020. jan. 20. 16:44
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Jelentsd fel vagy Veresd meg rendesen mind 2 őt..
2020. jan. 20. 16:47
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt abban az esetben írom, ha nem kamu, hanem igaz, amit írtál. Jelentsd fel. Ugyanazt mondd el a rendőröknek, amit itt leírtál. Bármennyire is szégyelled. Két okból mondom ezt. Az egyik, ha most nem jelented fel, évek múlva is bánni fogod. Tudom, saját tapasztalat. A másik, szinte biztos, hogy nem te voltál az első, akivel ezt megcsinálták. És ha nem jelented fel őket, akkor nem te leszel az utolsó.
2020. jan. 20. 19:58
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy hol lakik/laknak írd meg privatba címet.

Lehet ránézünk egy páran.

2020. jan. 21. 01:20
 26/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem szeretnèk ilyesfajta dologba bele keveredni. De köszönöm! Megtettem a jogi lépéseket, felkerestem egy Fb csoportot ahol segítenek hasonló helyzetekben.

Köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 21. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
17%

"Azért sem vettem észre a sóhajokat, mert sajnos magam miatt nem hallottam."

Ezek szerint nagyon élvezted, de akkor minek teszel feljelentést ha neked is jólesett? Tegyük fel 2 nő erőszakolna meg engem hasonlóképpen, biztosan nekem is lelki traumáim lennének. :D

2020. jan. 23. 18:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: ha elmész bulizni és tök jól érzed magad, de utána kiderül, hogy azért mert mindenféle drogot raktak az italodba, akkor téged ez sem zavarna?

Teljesen jogosan van kiakadva a kérdező.

2020. jan. 24. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!