Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegyek rendőrségi feljelentést?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyek rendőrségi feljelentést?

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy fiúval, aki mint utólag kiderült nem annyira érett... 8 hónapja együtt voltunk már és ki szeretett volna próbálni valami újat. Mivel én nagyon bele szerettem belementem a kikötözős szexbe. A lényeg, hogy kikötözött és ergó kutyában térdeltem az ágyon.

Az aktus folyamán érzékeltem, hogy valami nem stimmel, mert nem éreztem még ennyire szúró fájdalmat közben sosem. Már az időtartam is furcsa volt, mert általában 10 percig bírja és csak egyszer tud elmenni, itt pedig a kétszer is belém élvezett. 25 perc után viszont elkezdett egy idegen férfi hang nevetni, ekkor én pánikba estem és elkezdtem kiabálni. Mint kiderült, egyik fiú haverját is bevonta a játékba és míg be volt kötözve a szemem ketten felváltva... a többit nem folytatom. Abban a pillanatban szakítottam vele, összepakoltam és sírva eljöttem.

Azért írom ide, mert rendkívül kínos, hogy megosszam akármelyik ismerősömmel. Szerintetek szükséges lenne rendőrségi feljelentést tennem? Lenne értelme?

2020. jan. 20. 14:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tehetsz feljelentést, ez lényegében erőszak volt.
2020. jan. 20. 14:32
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jan. 20. 14:32
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Kérdés, hogy mikor volt, tudod e bizonyítani megfelelően és persze orvosilag...Szerintem nem sok értelme van, sajnos.
2020. jan. 20. 14:33
 4/28 anonim ***** válasza:
32%
Belementél a játékba és vállaltad hogy be lesz kötve a szemed, tehát nem történt erőszak. A rendőrség ilyen üggyel nem foglalkozik. Esetleg annyit tehetsz hogy ráküldöd a férfi rokonaidat, hogy megtanítsák, ilyet máskor nem szabad.
2020. jan. 20. 14:34
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképp érdemes lenne feljelentést tenni, bár valószínű hogy nem sok értelme. Talán megkeresik, megbüntetik, de ettől neked nem lesz jobb. Ha pedig meg se keresik, csakk mergelődsz. Az okos a más hibájából tanul, a buta a sajátjából.
2020. jan. 20. 14:35
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez erőszak volt.
2020. jan. 20. 14:35
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel nem egyeztél bele az aktusba, ez mindenképpen erőszaknak számít, szóval nyugodtan jelentsd csak fel.
2020. jan. 20. 14:37
 8/28 anonim ***** válasza:
84%
ha nem mindjárt az eset után tetted a feljelentést, akkor nem érsz el vele semmit. Zuhanyoztál is azóta többször. Akkor kellett volna mindjárt, így már nem érsz el vele semmit.
2020. jan. 20. 14:38
 9/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha utána elmentél volna orvoshoz és mind a kettejük dns-ét megtalálták volna akkor lett volna esélyed ellene. Persze feljelentheted de bemondásra bizonyíték nélkül úgyis ejtik az ügyet, es biztosan a fiuk ia tagadni fognak..
2020. jan. 20. 14:39
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Hangot sem hallottad hogy mas is van ott addig? 25 percig csendben voltak? Nem tűnt fel hogy mashonnan jon a hangja ha beszelt kozben?

Szerintem normal esetben a lihegesebol is felismeri az ember, vagy abbol ahogy rafog a fenekere.

Masreszt ha nem kamu a sztori es nincs ra bizonyitek felesleges koroket futsz sajnos.

2020. jan. 20. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!